Ο Θοδωρής Λιβάνιος Γενικός Διευθυντής στον Χαραυγιακό-Παρελθόν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Χρήστος Μωραϊτης (ΦΩΤΟ)

Ο Θοδωρής Λιβάνιος Γενικός Διευθυντής στον Χαραυγιακό-Παρελθόν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Χρήστος Μωραϊτης (ΦΩΤΟ)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Ο γνωστός παράγοντας Θοδωρής Λιβάνιος ο οποίος συχνά-πυκνά ασχολείται με τα διοικητικά του Χαραυγιακού ανέλαβε Γενικός Διευθυντής στον Σύλλογο ενώ παρελθόν αποτελεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Χρήστος Μωραϊτης.

Οι δύο σχετικές ανακοινώσεις του συλλόγου:

Με επιτυχία η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας χθες 2/8 .Οι ποδοσφαιριστές κάνανε τις προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις ενώ ακολούθησε ομιλία του προέδρου Μανώλη Φύτρο και των προπονητών. Απο σήμερα 3/8 ξεκινάει η δουλειά εντός γηπέδου όπου άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν ότι είναι το άλφα και το ωμέγα για την συνέχεια της χρονιάς.Με την άνοδο μας φέτος στην Γ εθνικη η απαιτήσεις και υποχρεώσεις μας έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο.Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. ο Θοδωρής Λιβάνιος παίρνει την θέση του Γενικού Διευθυντή.Ο κύριος Λιβάνιος ήταν επί πολλά ετη βασικό διοικητικο στέλεχος του ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ άρα γνωρίζει από πρώτο χέρι ακριβώς της απαιτήσεις της μεγαλύτερης κατηγορίας.

Επισης δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε να αναφερθούμε σε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν θα βρίσκεται μαζί μας φέτος. Ο γκολκίπερ Χρήστος Μωραϊτης για επαγγελματικούς λόγους δεν θα βρίσκεται μαζί μας την νέα χρονιά. Ολοι οι οικογένεια του ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ τον ευχαριστεί για την προσφορά του την περυσινη σεζόν καθώς ήρθε σε ένα κομβικό σημείο όπου απέδειξε ότι είναι πραγματικός φιλος και ένας άνθρωπος με αρχές και λόγο. Χρησταρα σου ευχόμαστε ότι καλύτερο για την νέα σεζόν.

Σχετικά Άρθρα