Ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος στην ημερίδα ποδοσφαίρου στην Ελευσίνα

Ημερίδα Ποδοσφαίρου Ακαδημιών «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ»

Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Ο Δήμος Ελευσίνας διοργάνωσε ημερίδα Ποδοσφαίρου Ακαδημιών,  με κεντρικό σύνθημα:«Τα παιδιά και τα μάτια μας».
Την παρουσίαση του θέματος της ημερίδας και τον συντονισμό είχε αναλάβει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας κ. Κουκούλογλου Ευάγγελος.
Ομιλητές της ημερίδας ήταν ο Δήμαρχος της Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ Βασίλης Αγριμάκης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος, εκπρόσωπος των Συλλόγων, εκπρόσωπος του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών, οι προπονητές των Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών κ.α.
Στην ημερίδα συζητήθηκε η διοργάνωση ποδοσφαιρικού τουρνουά μικρής διάρκειας και αφορά κυρίως παιδιά που ανήκουν σε Ακαδημίες της Ελευσίνας και της Μαγούλας και δεν λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα της ηλικίας τους.
Σκοπός του Δήμου στη προσπάθεια αυτή είναι η καλλιέργεια, η ανάπτυξη και η διάδοση του λαϊκού μαζικού αθλητισμού.
Η πραγματοποίηση της ημερίδας έγινε με την συμμετοχή, τη συμπαράσταση και την απόλυτη συνεργασία της ΕΠΣΔΑ και όλων των ποδοσφαιρικών φορέων της πόλης.
Στην εκδήλωση αυτή τιμήθηκαν για τη μεγάλη προσφορά τους στο ποδόσφαιρο Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές του Πανελευσινιακού , ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κ.Μιχάλης Τζανόπουλος, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ και προπονητής παλιότερα στην ομάδα της Ελευσίνας Στέλιος Σεραφείδης, ο Γιάννης Καλιτζάκης κ.α.
Παραβρέθηκαν ακόμα από τον Πανελευσινιακό ο πρόεδρος Κώστας Αθανασίου, Ηρακλή Ελευσίνας ο πρόεδρος Κώστας Μακρής, η πρόεδρος του Αστέρα Μαγούλας Νικολάου, από την Λαμπερή η Αθανασία Λάσκου με τον σύζυγό της Μελέτη απο την ΕΠΣΔΑ ο γεν. γραμματέας Γιώργος Ντούρος κ.α.


Πηγή: Ηλεκτρονική εφημερίδα Τρουπίτης

              Φωτό: Ακης Καλόξυλος

Σχετικά Άρθρα