Ο ΠΑΟΚ Μάνδρας 2-1 τον Ηρακλή Ελευσίνας

Καθάρισε με Παπακωνσταντίνου

Στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία ο ΠΑΟΚ Μάνδρας επικράτησε στα Νεόκτιστα του Ηρακλή Ελευσίνας με 2-1 και ανάσανε βαθμολογικά.
Τα τέρματα της ομάδος του Μιχάλη Κάσδαγλη σημείωσαν οι: Λόλι 29′ Παπακωνσταντίνου 70′. Για λογαριασμό του γηραιού σκόραρε ο Στύλα 42΄.
Διατήτευσε ο Χρέλιας. Βοηθοί: Νατσιόπουλος-Νάκος.
ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ: Τσαπάρας, Τουρλίδης, Πετσίτης, Πέτρου, Ριζάι, Βόγκας, Νάκος(65′ Γιότι), Λουκίδης(90+Πλούμπης), Λόλι(90+2 Κωνστάντης),Παπακωνσταντίνου, Λάσκος(46′ Δουδέσης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Τζωρτζινάκης, Μπίμπα, Κάτσος, Σκαματζούρας, Μπακατσέλος, Πεπονής, Τοπτίδης, Στύλα, Χατζηαντωνάκης, Καφαντάρης, Τυρλής(65′ Μάχλης).

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ Μιχάλης Κάσδαγλης καθώς και ολη η οικογένεια του ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ με πολυ χαρα ανακοινώνει την κληση του Τερματοφύλακα των τμημάτων Κ 14 και Κ 16 και πρόσφατα ντεμπούτο με την Ανδρική ομαδα (μολις 14 ετων) Αριστείδης Τσαπουρνής στην προεπιλογή της εθνικής ομαδας Κ 15. Συγχαρητήρια στον Αριστείδη μας καθώς και στους Αναστασίου,Μπορμπόκη,Φυσαράκη και Κατσεβανάκη.
Ο Αριστείδης Τσαπουρνής γίνετε ο τρίτος παίχτης μετα τον Αλέξανδρο Βοίλη και Δημητρη Καράγιαννη τα τελευταία τρία χρόνια που γίνετε επιλογή στις εθνικές ομάδες!!!

ΑΝ.ΤΣ.

Σχετικά Άρθρα