Ο Πανελευσινιακός έκοψε την πίτα του

Ο Πανελευσινιακός έκοψε την πίτα του

Σε μία κατάμεστη αίθουσα του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Ελευσίνας Δυτικής Αττικής(ΕΚΕ-ΔΑ) η ομάδα ποδοσφαίρου του Πανελευσινιακού A.O έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Γιάννης Βασιλείου, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ Γιώργος Πάντζας, Θανάσης Μπούρας, ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς, ο Θανάσης Κριεκούκης, από την ομάδα μπάσκετ ο Γιάννης Φιλίππου, από την ΕΠΣΔΑ ο πρόεδρος Μιχάλης Τζανόπουλος, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Ντούρος, ο υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας-Μαγούλας ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Αργύρης Οικονόμου, σύσσωμο το Δ.Σ του Πανελευσινιακού με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Αθανασίου τον ταμία Χρήστο Ρεντούμη και οι ποδοσφαιριστές των σταχυοφόρων κ.α.

 

Ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς απο τον χαιρετισμό στην κοπή πίτας του Πανελευσινιακού είπε:

α) Είναι σημαντικό οτι τελειωσε μια περίοδος διοικητικων αναταράξεων της ομαδας και το νεο διοικητικό συμβουλιο αποτελείται απο συμπολίτες μας οι οποιοι προσπαθουν για την ομαδα

β) Αν και όλοι το ευχομαστε δεν γνωριζω ποσο ευκολο ειναι ο Πανελευσινιακός να πρωταγωνιστήσει όπως παλιά. Αυτο που σίγουρα επιβάλλεται ειναι οχι μονο ο Πανελευσινιακός αλλά ολες οι ομάδες εκτός απο καλούς αθλητές να δημιουργήσουν αξίες και ήθος στα μέλη τους. Οι ομάδες μπορούν να αποτελέσουν εφόσον το θελήσουν οντοτητες που δεν διχαζουν αλλα ενοποιούν την κοινωνία

γ) Οφείλουμε όλοι να δεσμευτουμε οτι θα τιμήσουμε και θα σεβαστουμε την αυτονομία και την αυτοτέλεια δημοτικων κινήσεων, αθλητικών φορέων, τον διακριτό τους ρολο.

δ) Εργαζομαστε ώστε το σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων να ειναι ασφαλείς, καθαροί, φωτισμένοι, περιποιημενοι. Οι αθλητικοί διεξοδοι που προσφέρει ενας Δημος στους νέους και τις νέες αποτελουν στοιχεια της ποιότητας ζωης στην πολη και της κάλυψης των αναγκών ολόκληρης της οικογένειας.

ΑΝ.ΤΣ.

Σχετικά Άρθρα