Ο Πανελευσινιακός Α.Ο: Ενημερώνει…

Ο Πανελευσινιακός Α.Ο:  Ενημερώνει…

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με την ανακοίνωση αυτή θα θέλαμε να ενηνερώσουμε την φίλαθλη κοινή γνώμη, και όχι μόνο,για την κατάσταση που βιώνουμε όσοι ασχολούμαστε με την ομάδα αυτή την δύσκολη περίοδο.Ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση.
Είμαστε, ίσως, η μοναδική ομάδα(?!) σε ολη την Ελλάδα με 22 και πλέον κρούσματα κορωνοιού.
Αγωνία για την υγεία των παιδιών(αλλά και στελεχών που νοσηλεύτηκαν), ελάχιστες εως μηδαμινές προπονήσεις λόγω απουσιών και σε ήπιους ρυθμούς ώστε να εξισσοροπηθεί η εξάντληση όσων “επέστρεψαν υγιείς από την νόσο, με το ηθικό όλων μας σε χαμηλά επίπεδα.
Οι αναγκαστικές αναβολές τριών αγώνων μας αλλά και η πίεση να τελειώσει γρήγορα το πρωτάθλημα διαμόρφωσαν για την ομάδα μας ένα εξουθενωτικό και εξοντωτικό αγωνιστικό πρόγραμμα με αγώνες κάθε τρείς ημέρες.
Επειδή για μας προέχει η υγεία, υπήρξαν και δεύτερες σκέψεις όπως η αποχώρηση.Για να προστατεύσουμε τους ποδοσφαιριστές μας.Γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατον μετά από όλη αυτή την δοκιμασία να αντέξουν τα παιδιά και να σταθούν με αξιώσεις ώστε να πετύχουν τον στόχο τους.
Παρ’ όλα αυτά αποφασίσαμε από κοινού να συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.Κι όμως στη προσπάθειά μας αυτή γευτήκαμε κι άλλη απογοήτευση.Αυτή τη φορά από την διαιτησία η οποία στέκεται κατώτερη των περιστάσεων και μας στερεί αυτά που δικαιούμαστε.Και είναι ασέβεια προς τα παιδιά που παρ’ όλη την δοκιμασία που έχουν περάσει αυτοί και οι οικογένειές τους, θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο.
Και να κερδίσουν ή να χάσουν δίκαια.

 

 

Σχετικά Άρθρα