Ο Πανελευσινιακός 3-1 τον Αετό Λουτρών

Ο Πανελευσινιακός 3-1 τον Αετό Λουτρών

Για την αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ΄Εθνικής στο γήπεδο<<Κοσμάς Παπανικολάου>> ο Πανελευσινιακός επικράτησε του Αετού Λουτρών Λέσβου με 3-1 και έκανε βήμα παραμονής.
Τα τέρματα των σταχυοφόρων σημείωσαν οι: Σεκούμπα (45+1) (81′) Κακοσίμος 90+3΄. Για λογαριασμό της ομάδας από την Μυτιλήνη σκόαρε ο Τριλιανός 50′
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανελευσινιακός είχε και ένα δοκάρι στο 63′ με τον Κακοσίμο.  Ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόντουσαν  με 10 παίκτες από το 61΄μλόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα  του Τοπάλι.
Διαιτήτευσε ο Αλατσάκης, Μουτάφης-Σγουράκης (Πειραιά, Κυκλάδων-Πειραιά).
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (προπονητής Θέοφιλος Καλύβας):  Παλιγγίνης, Οικονομόπουλος, Σεμερτζάκης, Μιχαήλος (46′ Ατματζίδης), Σταγάκης, Λάμπρου, Μπούσης, Μακρίδης (83′ Μπουρντένης), Αρβανιτάκης (84′ Μαζιώτης), Τούσης (53′ Κακοσίμος), Σεκούμπα
ΑΕΤΟΣ (προπονητικό δίδυμο Θεαγένης Διονυσάτος- Θανάσης Τσίγκας):   Κάμπερ, Τοπάλι, Δρακούλης, Πετρζουζέλλης, Κριπιντίρης, Τρυλιανός, Πολύζος (56′ Διμπάμπης), Τσομπανέλλης (68′ Μουζούρης), Χρυσάφης (86′ Μιχαλάκης), Σεφουλάι (86′ Παπαδόπουλος) Βλαστέλλης.
Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα