Ο Παναιτωλικός και του χρόνου στην σούπερ λίγκα 1

Ο Παναιτωλικός και του χρόνου στην σούπερ λίγκα 1

Ο Παναιτωλικός με πέναλτι που είδε μόνο ο διαιτητής από την Αθήνα Αγγελος Ευαγγέλου στο 83′ που πέτυχε ο Νίκος Βέργος σε χέρι του Θανάση Παπάζογλου έκαψε την αντίσταση της Ξάνθης με 1-0 και παρέμεινε στην σούπερ λίγκα 1.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Ευαγγέλου ελέγχεται για την φάση του πέναλτι γιατι δεν πήγε να δεί στο βίντεο και δεν σιγούρεψε το VAR το αν ήταν η όχι πέναλτι αλλά μόνο έδειξε την άσπρη βούλα Απαράδεκτον.

Στην φάση του πέναλτι διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι παίκτες της Ξάνθης αλλά και ο πάγκος της και θεώρησαν την απόφαση του εν λόγω ρέφερυ άδικη.

Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Δημητριάδης (Καστοριάς). 4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας).AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών).
Κίτρινες: 16′ Μαλής, 57′ Ταχάρ, 84′ Βέργος, 87′ Ντίας, 90’+6 Κνετ – 54′ Μικελτάτζε, 65′ Θυμιάνης, 67′ Παντελιάδης.
Αποβλήθηκε από τον πάγκο του Παναιτωλικού μετά το γκόλ ο προπονητής Τραιανός Δέλλας ο οποίος πέταξε την μπάλα στην κερκίδα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (προπονητής Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Ντουάρτε, Περέιρα (77′ Μάζουρεκ), Μαλής, Κωνσταντόπουλος (77′ Αριγίμπι), Εντινγκά, Ταχάρ (58′ Ματσόλα), Ντίας, Μπαρμπόσα, Μεντόσα, Βέργος (87′ Βάντερσον).

ΞΑΝΘΗ (προπονητής Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς (85′ Ντίνας), Παντελιάδης, Βέρκερ, Τζούρμαν, Τ. Παπάζογλου (64′ Θυμιάνης), Δημούτσος (85′ Τεσίγια), Σιατραβάνης, Μικελτάτζε (64′ Τάτος, 78′ λ. τρ. Σχρόιγεν), Έμπερτ, Θ. Παπάζογλου.

Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα