Ο Παναγιώτης Τράμπας ανέλαβε υπεύθυνος των ακαδημιών στην Σταμάτα που φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις της τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Ο Παναγιώτης Τράμπας ανέλαβε υπεύθυνος των ακαδημιών στην Σταμάτα που φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις της τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Ο Παναγιώτης Τράμπας ανέλαβε υπεύθυνος των ακαδημιών στην Σταμάτα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Σταμάτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Τράμπα ως νέο υπεύθυνο ακαδημιών του συλλόγου.
Ο Παναγιώτης Τράμπας είναι διπλωματούχος προπονητής, γεμάτος όρεξη και πάθος για δουλειά, έχοντας ως στόχο να αναμορφώσει τις ακαδημίες του Α.Ο. Σταμάτας. Αυτή η κίνηση είναι μονάχα η πρώτη από τις πολλές που θα ακολουθήσουν με γνώμονα την δημιουργία ενός περιβάλλοντος, ιδανικό για να εμπιστευτούν οι γονείς της περιοχής- και όχι μόνο- τα παιδιά τους.
Τα παιδιά είναι το μέλλον μας, το μέλλον της χώρας μας και οφείλουμε να τους παρέχουμε όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσουμε έναν χώρο τον οποίο θα νιώθουν σαν ένα δεύτερο σπίτι τους, συνδυάζοντάς το παράλληλα με αυτό που αγαπούν, το ποδόσφαιρο.
Ο Α.Ο. Σταμάτας μπαίνει σε μία καινούρια εποχή, μία εποχή στην οποία τον πρώτο λόγο έχουν τα παιδιά και με αυτό το σκεπτικό θα λειτουργήσουν οι ακαδημίες τη νέα χρονιά αλλά και τις επόμενες. Με στόχο να δημιουργήσουμε όχι μόνο καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά κυρίως σωστούς ανθρώπους, οπλισμένους με τα κατάλληλα εφόδια για να “βγουν” σε μερικά χρόνια στην κοινωνία.
Η διοίκηση της Σταμάτας έχει προχωρήσει ήδη στον απαραίτητο σχεδιασμό με τον νέο υπεύθυνο των ακαδημιών και το όραμα είναι σε λίγα χρόνια η ομάδα μας να αποτελεί ένα πρότυπο με τον τρόπο με τον οποίο δούλεψε προκειμένου να πετύχει τους στόχους

Ο ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ, φιλοξενώντας στις εγκαταστάσεις του την ιστορική γειτονική ομάδα του Αγίου Στεφάνου, στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια που κάνει για την επίτευξη του στόχου του που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ´Εθνική.
Ο αναγεννητής της ομάδας μας Κοσμάς Πέππας και ο πρόεδρος του Αγίου Στέφανου Νίκος Αξιώτης με τον Δημήτρη Μακρή έδωσαν το παρόν στην προπόνηση των κόκκινων, δίνοντας την καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που έσπευσαν να κατηγορήσουν τον σύλλογο μας στο πρόσφατο παρελθόν. Καλή επιτυχία ΓΕΙΤΟΝΕΣ!!!

Σχετικά Άρθρα