Ο Μιχάλης Κάσδαγλης επισκέφτηκε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην τούμπα

Μετά το πέρας του καλοκαιρινού τουρνουά Ισθμια 2021 που συμμετείχε η ακαδημία του  Πυρρίχιου Ασπροπύργου ο προπονητής των τμημάτων Κ15 και Κ17 Κος Μιχάλης Κάσδαγλης επισκέφτηκε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σκοπός αυτής της επίσκεψης ήταν να συζητήσει με τον αρχισκάουτερ του Πάοκ Κο Κώστα Λαγωνίδη όλα τα θέματα που αφορούν την συνεργασία της ακαδημίας μας με την ΠΑΕ. Κατά την επίσκεψη του παρακολούθησε φιλικό της Κ15, είδε δοκιμαστικά παικτών για την Κ14, αντάλλαξε απόψεις με τους προπονητές των τμημάτων Κ10 και Κ11 κ.κ. Γιώργο Γκούρτσα και Σπύρο Κουλούρη.

Στη συνέχεια παρακολούθησε σεμινάριο προπονητικής από τον υπεύθυνο προπόνησης των ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κύριο Γιάννη Αβραμίδη. Τέλος είχε τη χαρά κατά την ξενάγηση του στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ να συνομιλήσει με τους παλαίμαχους παίκτες του ΠΑΟΚ κ.κ. Γιώργο Τουρσουνίδη και Γιώργο Γεωργιάδη.

Η διοίκηση της ακαδημίας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την άψογη φιλοξενία του προπονητή μας Κου Μιχάλη Κάσδαγλη όλα τα στελέχη της ΠΑΕ και ξεχωριστά τον Κο Κώστα Λαγωνίδη που ανταποκρίνεται σε όλα τα αιτήματα μας.

 

Σχετικά Άρθρα