Ο Μεγαρικός 2-1 την Λαμπερή Ελευσίνας

Ο τερματοφύλακας Ακής Χριστοφής

 

Ο Μεγαρικός 2-1 την Λαμπερή Ελευσίνας

Με ακόμα μία νίκη 2-1 ολοκλήρωσε τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας ο Μεγαρικός με την Λαμπερή Ελευσίνας στο Δημοτικό γήπεδο Μεγάρων(Βύζα).

Έγινε ένα πολύ καλό και μαχητικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες όπου διεκδίκησαν και οι δύο την νίκη. Δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμαστούν πολλοί παίκτες από το ρόστερ του Γ. Χατζή εν όψει του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ που ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Τα γκολ για τον Μεγαρικό έβαλαν οι Κώνστας και ο MUHAMET. Για λογαριασμό της Λαμπερής σκόραρε ο Μποφίλιος.

Συγκινητική ήταν η στιγμή του αγώνα που ο τερματοφύλακας της Λαμπερής Ακης Χριστοφής είχε αποφασίσει να ”κρεμάσει” τα γάντια του και στο 60′ που έγινε αλλαγή χειροκροτήθηκε από τους θεατές.Ο προπονητής της Λαμπερής Σάκης Αναστασόπουλος χρησιμοποίησε 20 ποδοσφαιριστές ενώ απουσίασαν  οι βασικοί Βλαστόπουλος, Οικονόμου, Γιακάκογλου,Τζούντι.

Αγωνίστηκαν οι: Χριστοφής, Κακλαμάνης, Λαμπράκος, Μποφίλιος, Ρούπας, Χατζής,  Δαούλας, Κακούσιος, Πέππας, Χιονίδης, Κοντοστζάνος, Αναστασόπουλος. Ρέρας, Χαιμαναρτζής, Καίσαρης Κ, Καίσαρης Π, Δερβένης, Σιτσάνης, Κουρμπής.   Ενώ δοκιμάστηκαν και τρεις παίκτες υποδοκιμή. Η Λαμπερή βρίσκεται πολυ κοντά στην απόκτηση και δύο τερματοφυλάκων.

 

 

Σχετικά Άρθρα