Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης στην τεχνική ηγεσία του Παλληνιακού, προωθήθηκε ο Λάϊος

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης στην τεχνική ηγεσία του Παλληνιακού, προωθήθηκε ο Λάϊος

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Η διοίκηση του Παλληνιακού αποφάσισε να αναθέσει την τεχνική ηγεσία στον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη ο οποίος αντικαθιστά τον Παπασπύρου, που παραιτήθηκε και πήγε στην Μαρκό.
Ο Χατζηαλέξης έχει πλούσια εμπειρία καθώς έχει κάτσει σε πάγκους όπως του Ατρόμητου και Εθνικού Πειραιά, του Αγίου Ιερόθεου, ο Ιωνικού και της Προοδευτική, του Θριάμβου Χαϊδαρίου και της ΑΕ Μοσχάτου.

Στο μεταξύ η διοίκηση του Παλληνιακού ανακοίνωσε την προώθηση στην ανδρική ομάδα του νεαρού Λάϊου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Στην ανδρική ομάδα και ο Λάιος!
Το… δρομολόγιο ακαδημίες-ανδρική ομάδα ακολούθησε σήμερα ένας ακόμη ποδοσφαιριστής μας που είχε καλή εικόνα στα τμήματα υποδομής. Ο Μάνος Λάιος αποτελεί ένα ακόμη παιδί της Παλλήνης που καλείται να βοηθήσει τη μεγάλη μας ομάδα στην προσπάθεια που κάνει στη Γ’ Εθνική.
Ο Λάιος είναι 18 ετών και αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Είναι έξι χρόνια στις ακαδημίες του Παλληνιακού, έδειξε καλά στοιχεία και του δόθηκε η ευκαιρία να προωθηθεί στην ανδρική ομάδα.
Σε δήλωσή του ο Μάνος Λάιος τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που μου δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να είμαι μέλος της ανδρικής ομάδας του Παλληνιακού στο ανώτερο επίπεδό της, στη Γ’ εθνική. Από μικρός παρακολουθούσα την ομάδα και ήθελα να είμαι μέλος της. Με σκληρή δουλειά, αφοσίωση θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και θα εκμεταλλευτώ όποια ευκαιρία μου δοθεί, έτσι ώστε να δικαιώσω όλους όσους με εμπιστεύτηκαν. Εύχομαι σε όλους καλή σεζόν με υγεία».
Μάνο σε καλωσορίζουμε στην ανδρική ομάδα και σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Σχετικά Άρθρα