Ο Μανδραικός καταδικάζει το γεγονός που έγινε με τον παίκτη του Ηρακλή

Μανδραϊκός Αθλητικός Όμιλος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να κάνουμε τον Μανδραϊκό Αθλητικό Όμιλο πρότυπο και παράδειγμα αθλητικής ανάπτυξης. Δουλέψαμε πολύ σκληρά σε όλα τα επίπεδα για να επιστρέψουμε στο ποδοσφαιρικό γήπεδο. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να κάνουμε μια ομάδα νεανικότατη και στελεχωμένη με παιδιά της πόλης μας και ταλέντα της περιοχής μας. Σήμερα απολαύσαμε έναν εκπληκτικό ποδοσφαιρικό αγώνα με κάθε είδους συγκινήσεις ανάμεσα σε δύο από τα ιστορικότερα σωματεία της Δυτικής Αττικής, ανάμεσα στην ομάδα μας και το φίλο σωματείο του Ηρακλή Ελευσίνας. Μπράβο σε όλους, μπράβο στους τεχνικούς, στους ποδοσφαιριστές, στις διοικήσεις για την πανέμορφη δουλειά που κάνουν! Η εξέδρα γέμισε από φιλάθλους που αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, από συγγενείς και φίλους που ήρθαν να θαυμάσουν τα δικά τους παιδιά. Ειδικότερα για όλους εμάς στη Μάνδρα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό που ταυτόχρονα στο γήπεδο και στην εξέδρα, μετά από πολλά χρόνια, ήταν συντοπίτες μας, παππούδες, γονείς, αδέρφια, γείτονες!
Δυστυχώς όμως υπήρξε μια μικρή μερίδα στην εξέδρα που δεν συμμερίζονται και δεν εκφράζουν την φιλοσοφία του συλλόγου και είναι παντελώς ξένα με τις αρχές και τις αξίες που υπηρετούμε. Γι αυτό ο Πρόεδρος και μέλη της Διοίκησης, κατ΄επανάληψη αναγκάστηκε να παρέμβει, να νουθετήσει και να σταματήσει επί τόπου κάθε τέτοια ενέργεια. Ίσως και από τις ελάχιστες φορές που βλέπουμε, σε γήπεδα και εξέδρες, διοικήσεις να παρεμβαίνουν με τέτοιο κάθετο και άμεσο τρόπο για σε παρόμοιες αντιαθλητικές συμπεριφορές.
Καταδικάζουμε επίσης με απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο το επεισόδιο που όπως πληροφορηθήκαμε εκ των υστέρων, έγινε εκτός του γηπέδου. Δεν θα μείνουμε όμως στα λόγια και στον προφορικό αποτροπιασμό. Στην εξέδρα και στο γήπεδο, δηλώνουμε κατηγορηματικά, κανείς από αυτούς δεν θα έχει θέση. Η Διοίκηση και η συντριπτική πλειοψηφία των υγιών φιλάθλων θα τους απομονώσει, θα τους αποκλείσει. Τελεία. Χτίζουμε κάτι καινούργιο. Χτίζουμε κάτι πρότυπο. Επενδύουμε στον αθλητισμό και στα παιδιά της πόλης. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να το αμαυρώσει. Δρομολογούμε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να μην συμβούν ξανά τέτοια γεγονότα. Και έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να παλεύουμε στα δύσκολα και να τα καταφέρνουμε.
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στην ομάδα του Ηρακλή Ελευσίνας για την πρόκρισή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στους στόχους τους και με υγεία όλοι οι αθλητές τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο Μανδραϊκού ΑΟ

 

Σχετικά Άρθρα