Ο Μανδραικός 5-2 τον Πανλιοσιακό

Ο Μανδραικός 5-2 τον Πανλιοσιακό

Ο Μανδραικός επέστρεψε στις επιτυχίες και επικράτησε για την 13η αγωνιστική στο γήπεδο Γιώργος Ρουμελιώτης του φιλότιμου Πανλιοσιακού με 5-2.

Τα τέρματα για την ομάδα του Γιώργου Σωτήρχου σημείωσαν οι: Χαμηλάκης 3, Λόλι, Πέτρου. Για λογαριασμό του Πανλιοσιακού του Δημήτρη Πλαβούκου σκόραραν οι Καριώρης, Καλαιτσίδης.

Τραυατίστηκε και αποχώρησε ο Αμαρίλντο(Μανδρ) και τη νίκη την αφιερώνου οι παίκτες στον ίδιο. Ακόμα αγωνίστηκε σαν αλλαγή και έκανε ντεμπούτο ο 14χρονος Παρασκευάς Τσιρίκλος.

Παρά το τσουχτερό κρύο η διοίκηση του Μανδραικού φρόντισε να έχουν οι ποδοσφαιριστές κουβέρτες στου πάγκους και ζεστό τσάι στα αποδυτήρια. Τα παιδιά φρόντισαν με το ταλέντο τους να ζεστάνουν με ένα πλούσιο ποδσοφαιρικό θέαμα.

Διαιτήτευσε ο Κωτσονούρη. Βοηθοί: Τόσιος, Κορέστη.

Ο Πανλιοσιακός διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι σε ανατροπές του Ηλία Καλαιτσίδη στο δεύτερο ημίχρονο.

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ(προπονητής Γιώργος Σωτήρχος): Κοπαλάς, Παλιγγίνης, Βάσα, Μπακατσέλος, Κατσίλης, Βόγκας, Αμαρίλντο, Λόλι, Χαμηλάκης, Πρίφτης, Κανάκης.

ΠΑΓΚΟΣ: Μπασέτας, Πέτρου, Δουδέσης, Καζαντζίδης, Τσιρίκλος, Καριώτης.

ΑΟ ΠΑΝΛΙΟΣΙΑΚΟΣ(προπονητής Δημήτρης Πλαβούκος): Βαθείας, Γεωργέλλης, Ράζος, Γκουβόπουλος, Λιατίφης(70’Ζειμπέκης), Αρβανίτης, Καμίλης Σ(73′ Νικολακόπουλος), Καλαϊτσίδης, Σερέπας, Καριώρης, Καμίλης Π.

ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΙΒΑ

ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΤΣΙΡΙΚΛΟΣ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ

Σχετικά Άρθρα