Ο Λευτέρης Βασιλειάδης ο νέος τεχνικός του ΑΟ Καραβά-Το προφίλ του

Ο Λευτέρης Βασιλειάδης ο νέος τεχνικός του ΑΟ Καραβά-Το προφίλ του

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Ο Λευτέρης Βασιλειάδης αποτελεί τον νέο προπονητή του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ .Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε με τη Διοίκηση και έδωσε δυναμικό παρών στον πάγκο της ομάδας περισσότερο για συναισθηματικούς λόγους .

Χαρακτηριστική η δήλωση του κ. Βασιλειάδη : «Αυτοί οι άνθρωποι εδώ (της Διοίκησης ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ) , με έχουν στηρίξει στο παρελθόν πάρα πολύ και ήρθε ο καιρός να κάνω και εγώ κάτι για αυτούς . Άλλωστε ήρθα σε μία ομάδα που νιώθω, ό, τι πήγα στο σπίτι μου.».

Αξίζει να αναφερθούμε ότι ο Λευτέρης Βασιλειάδης είναι ο προπονητής της χρονιάς 2016 όπου μέσα σε ένα χρόνο κατέκτησε πέντε τίτλους, το πρωτάθλημα ΕΠΣ Ηρακλείου, το Κύπελλο ΕΠΣ Ηρακλείου,Κύπελλο Κρήτης,το Κύπελλο Ερασιτεχνών και το Super Cup Ερασιτεχνών .Καθώς επίσης έχει εργαστεί στον Ιωνικό,Ηρακλή Ψαχνών , ΑΕ Μυλοποτάμου και Αιγάλεω

Με την τεχνική ηγεσία του Βασιλειάδη και βοηθό του τον γυμναστή Παύλο Κόκκοτο , στο τιμόνι του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση σήμερα με όνειρα και φιλοδοξίες για τη νέα αγωνιστική χρόνια 2019-2020 στο γήπεδο της Αμοργού στα Καμίνια.

Έδωσαν το παρών σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές και όσοι έλλειπαν ήταν δικαιολογημένοι. Καθώς επίσης κοντά στην ομάδα παρευρέθηκαν οι αναμορφωτές του συλλόγου ο πρόεδρος Χρήστος Σκανδάλης και ο Ιωσήφ Ρούσσος καθώς και τα μέλη του Δ.Σ Βασίλης Σκανδάλης(ταμίας),Τάσος Κανάκης(Ειδικός Γραμματέας). Παρόντες στο γήπεδο και φίλοι που ήρθαν να δουν από κοντά τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα