Ο Κώστας Λαμπαδάριος νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Θριάμβου Χαϊδαρίου

Ο Κώστας Λαμπαδάριος νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Θριάμβου Χαϊδαρίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

H διοίκηση του Θρίαμβου Χαϊδαρίου ανακοίνωσε την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή Κώστα Λαμπαδάριου στο πόστο του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η Διοίκηση του «Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Λαμπαδάριο. Ο έμπειρος προπονητής θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου ενώ παράλληλα θα έχει και τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου της ανδρικής ομάδας.
Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η αναβάθμιση του πλαισίου λειτουργίας των ακαδημιών μας ώστε σε συνδυασμό με το οικογενειακό κλίμα και τα αθλητικά ιδεώδη που χαρακτηρίζουν τον Θρίαμβο, να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε μέσα σε σύγχρονα ποδοσφαιρικά πρότυπα.
Ο Κώστας Λαμπαδάριος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β. H μεγάλη προπονητική του εμπειρία του στις ακαδημίες: Α.Ο. Καστέλλας και Ερμής Κορυδαλλού και στις ανδρικές ομάδες: A.O. Καστέλλας (για 4 συνεχόμενες περιόδους), Προοδευτική (για 2 περιόδους με σημαντικά επιτεύγματα όπως το Πρωτάθλημα ΕΠΣΠ – άνοδο στην Γ Εθνική και το κύπελλο ΕΠΣΠ), Ατρόμητος Κερατσινίου, Αστέρας Κερατσινίου αποτελεί το εχέγγυο για την επιτυχία της συνεργασίας μας.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο ιδιαίτερα σημαντικό και δύσκολο έργο του.

Σχετικά Άρθρα