Ο Ικαρος Νεοκτίστων με ανατροπή 4-1 την ΑΕ Ζεφυρίου

Ο Ικαρος Νεοκτίστων με ανατροπή 4-1 την ΑΕ Ζεφυρίου

Σαρωτικός ο Ικαρος Νεοκτίστων του θωδωρή Καζαντζή συνέτριψε για την 23η αγωνιστική στο γήπεδο Γκορυτσάς την ΑΕ Ζεφυρίου με 4-1 με ολική ανατροπή και μπήκε στο κόλπο ανόδου.

ΤΑ ΓΚΟΛ- ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ:

Στο 15′ το Ζεφύρι προηγήθηκε στο σκόρ 0-1 με τον Νησίδη. Στην συνέχεια στο 36′ ο Ανδρεάδης έφερε το μάτς στα ίσια 1-1.Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έδωσε προβάδισμα στον Ικαρο 2-1. Για να πετύχει στο 51′ ο Στασίνης το 3-1. Το κερασάκι στην τούρτα πέτυχε στο 78′ ξανά ο Ανδρεάδης 4-1.

Το σκορ θα μπορούσε να πάρει αστρονομικές διαστάσεις αφού στο 10′ είχε δοκάρι ο Ικαρος με τον Λούφη και πολλές χαμένες ευκαιρίες σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Διαιτήτευσε ο Λάμπρου. Βοηθοί: Νάκος-Μαυρομάτης.

ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΟΚΤΙΣΤΩΝ: Παπαθανασίου, Κάτσος Χρήστος Χυσολάρι Εντρι, Μάμας, Κύριλιουκ, Ανδρεάδης, Κορδέρας(88′ Βαλσαράς), Στασίνης(88′ Ρούσσος), Λούφης(70′ Σούτας),Χυσολάρι Εραλντο(88′ Μαλακέλης),Τοπαλόβ(80′ Φραγκόπουλος).

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Ασβεστάς, Ζαρκαδάκης(65′ Μαυρομίχαλος), Βουγιαζάνος, Καραφλής, Σπηλιόπουλος(86′ Αχλάδης), Λέλος, Κουτσιούμπας, Σπυρίδης(44′ Σωτηρόπουλος), Κωνσταντινίδης, Νησίδης,Μπουραντάς(86′ Σερεμέτης).

Σχετικά Άρθρα