Ο Γιάννης Καλιτζάκης στην ακαδημία του Ηρακλή Ελευσίνας

Στις ακαδημίες του Ηρακλή Ελευσίνας ο Νίτζα

 

Μεγάλη επιτυχία για την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Π.Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ αφού ύστερα απο την φιλική συζήτηση του υπεύθυνου της Ακαδημίας κ. Μιχάλη Κατσάφαρου και του Γιάννη Καλιτζάκη, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν για την συνεργασία τους την νέα σαιζόν 2018-2019.!!!!!!!

Ο Γιάννης Καλιτζάκης θα αναλάβει το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας του Π.Α.Ο. Ηρακλή Ελευσίνας και θα επιλέξει αυτός τους συνεργάτες του. Μετά από αυτή την μεγάλη “μεταγραφική επιτυχία” που σκοπό έχει όπως δηλώνουν οι άνθρωποι του Ηρακλή και ο Υπεύθυνος Ακαδημίας κ. Μιχάλης Κατσάφαρος είναι την σοβαρόρητα που θέλουν να επιδείξουν στους φιλάθλους του Ηρακλή και στον φίλαθλο κόσμο της Ελευσίνας για το πώς θα “δουλέψουν” οι Ακαδημίες του και την αναγκαιότητα για την ανάδειξη νέων ταλέντων.

Ο Γιάννης Καλιτζάκης είναι Ελευσίνιος και έχει αγωνισθεί σε Πανελευσινιακό, Διαγόρα Ρόδου, Παναθηναϊκό, Α.Ε.Κ. και Εθνικό Αστέρα. Εχει αγωνισθεί σε όλες τις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου Ελλάδος απο Παίδων μέχρι Ανδρών καθώς και στην Μικτή κόσμου. Είναι 71 φορές διεθνής με την Εθνική Ανδρών απο το 1987 έως το 1998. Το 1994 συμμετείχε με την Εθνική Ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έγινε στις Η.Π.Α. και έπαιξε και στους τρεις αγώνες. Κατέχει ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ καθώς είναι ο μοναδικός παίκτης στην Ελλάδα που έχει κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας (6 φορές με Π Α.Ο. και 1 με Α.Ε.Κ.) όποτε αγωνίσθηκε σε τελικό.!!!!!!!!! Γνωρίζει πάρα πολύ καλά τις ηλικίες των Ακαδημίων γιατί ασχολείται με αυτές από τότε που σταμάτησε το ποδόσφαιρο με πολύ όρεξη και μεράκι και τελευταία υπήρξε ο προπονητής της U 19 των Α.Ο. Τρικάλων στην Β’ Εθνική (footballleage) με μεγάλη επιτυχία.

Σχετικά Άρθρα