Ο Γιάννης Καλαιτζής νέος προπονητής στον Ικαρο Νεοκτίστων

Ο 44χρονος Γιάννης Καλαιτζής είναι ο νέος τεχνικός που αντικατέστησε τον Ηλία Αμπαζάι στο πάγκο του Ικάρου Νεοκτίστων. Η διοίκηση και ο εν λόγω τεχνικός τα βρήκαν σε όλα και έπιασε αμέσως δουλειά.
Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε στις ακαδημίες του Ιωνικού και μετέπειτα αγωνίστηκε στην Σπίθα Νικαίας, Ελπίδα Νικαίας (που δεν υπάρχει πια), Παννεαπολικό, Δόξα Πειραιά και Πρωτέα (που επίσης δεν υπάρχει πια…). Σταμάτησε πολύ νωρίς το ποδόσφαιρο, στα 25 του χρόνια, γιατί ήθελε να ασχοληθεί με την προπονητική!
Ως προπονητής ξεκίνησε στη Δόξα Πειραιά, όπου εργάστηκε για τέσσερα χρόνια και πέτυχε τότε μια μεγάλη άνοδο από τη Β” στην Α” κατηγορία! Ήταν μάλιστα αήττητοι για 13 παιχνίδια και σχεδόν από τον πρώτο γύρο είχε ξεχωρίσει αισθητά στη βαθμολογία…
Ακόμα στον Μαύρο Αετό, για άλλα τρία χρόνια στον πάγκο της Δόξα Πειραιά, και στη συνέχεια στον Πανιώνιο Κερατσινίου το 2012. Μετά στον Ηφαιστο, στον Προφήτη Ηλία, στον Παννεαπολικό, πάλι στον Πανιώνιο Κερατσινίου με νέα άνοδο από τη Β” στην Α” κατηγορία, στον Αστέρα Κερατσινίου και Λέοντες Καμινίων.

ΑΝ.ΤΣ.

Σχετικά Άρθρα