Ο Γιάννης Αναστασιάδης προπονητής στον Απόλλωνα Ανω Λιοσίων

Προπονητής του Απόλλωνα Άνω Λιοσίων ο Γιάννης Αναστασιάδης

Ο Απόλλων Άνω Λιοσίων ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιάννη Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο 41χρονος προπονητής είναι κάτοχος του UEFA C.
Αρχισε την προπονητική του καριέρα το 2010 με την ΠΓΣ Κόρινθος, οπότε και κατέκτησε την άνοδο από την Γ’ στην Β’ Κατηγορία Κορινθίας. Το 2011 ανέλαβε την ακαδημία του ΠΑΣ Κυψελος, στην οποία έμεινε ως τον Σεπτέμβριο του 2013 κατακτώντας και το πρωτάθλημα.
Από την σεζόν 2013 έως το 2016 διετέλεσε βοηθός προπονητή στην Ελλάς Βέλου (Α’ Κορινθίας) ενώ παράλληλα υπήρξε προπονητής της ακαδημίας της Κορίνθου 2006 με την οποία πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα Παίδων. Τον Σεπτέμβριο του 2016 ανέλαβε πρώτος προπονητής της Ελλάς Βέλου στην οποία παρέμεινε για δύο περιόδους τερματίζοντας στην 5η και στην 8η θέση αντίστοιχα στο πρωτάθλημα της Α’ Κορινθίας.
Πέρσι εργάστηκε στην Θύελλα Διμηνιού με την οποία και πανηγύρισε την άνοδο από την Β’ στην Α’ Κατηγορία Κορινθίας. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.
Ο νέος πρόεδρος του συλλόγου  Γιάννης Τζανόπουλος και οι συνεργάτες του στο Δ.Σ προετοιμάζουν ήδη την ομάδα για την επικείμενη συμμετοχή της στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Σχετικά Άρθρα