Ο Χαβιέ Ούμπιντες έστειλε τις ευχές του στον Μανδραικό ΑΟ

Ο Χαβιέ Ούμπιντες έστειλε τις ευχές του στον Μανδραικό ΑΟ

Τις ευχές του έστειλε ο Αργεντινός παικταράς Χαβιέ Ούμπιντες στον Μανδραικό τον πρόεδρο Χρήστο Παπακωνσταντίνου και στον προπονητή Γιώργο Σωτήρχο για το νέο ξεκίνημα του Μανδραϊκού.
Ο Javier Horacio Umbides γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1982 (39 ετών) ήρθε στην Ελλάδα το 2009 είναι πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της Αργεντινής που έπαιζε ως επιθετικός μέσος.
Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά στον κόσμο του Ατρομήτου. Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στο Περιστέρι, ταυτίστηκαν με τις εξαιρετικές χρονιές της ομάδας, αναδείχθηκαν και ανέδειξαν τις δυνατότητες του συνόλου, φόρεσαν το περιβραχιόνιο του αρχηγού και έκλεισαν την καριέρα τους εκεί που αγάπησαν και… αγαπήθηκαν.
Αυτός ήταν ο Χαβιέρ Ούμπιντες. Ένας Αργεντίνος που έχει κερδίσει την εκτίμηση ολόκληρου του φίλαθλου ελληνικού κοινού, τόσο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, όσο και για το ήθος που τον συνόδευε σε ολόκληρη την καριέρα του.
Ευχαριστούμε Χαβιέ! Δεν είναι τυχαίο που έχεις κερδίσει την εκτίμηση ολόκληρου του φίλαθλου ελληνικού κοινού, τόσο για τις ποδοσφαιρικές σου ικανότητες, όσο και για το ήθος που σε συνόδευε σε ολόκληρη την καριέρα σου.
Καλή συνέχεια στη νέα καριέρα σου, φίλε “Ούμπι”!
Στη Μάνδρα θα έχεις πάντα φίλους!

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

Σχετικά Άρθρα