Ο Αθηναικός 4-0 τον ΑΟ Μίμα -Μικρασιατική

Βελτιωμένοι οι λόρδοι

 

Βελτιωμένος εμφανίστηκε ο Αθηναικός σε σχέση με το φιλικό που έδωσε την Κυριακή με τον Αγιο Ιερόθεο αφού επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης(28/8) στο δημοτικό στάδιο Βύρωνα του ΑΟ Μίμα -Μικρασιατικής Μεγάρων με 4-0.
Οι παίκτες του Γιώργου Παρασκευαίδη βρίσκουν σιγά-σιγά τα πατήματά τους και μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θα είναι πανέτοιμοι.
Από την άλλη πλευρά το συγκρότημα της Δυτικής Αττικής του Χάρη Κουστέρη παρουσίασε ένα καλογυμνασμένο συγκρότημα και παρά την ήττα στάθηκε καλά. Πάντως θα είναι σκληρό καρύδι φέτος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΑ.
Τα τέρματα για τους λόρδους σημείωσαν οι: Βελής 40′ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Ο Λημνιός στο 43′ με πλασέ. Ο Σκούμας 63′ και Ρούσσος 82′.
Δοκάρι είχε ο Σκούμας 74′. Ο ίδιος παίκτης έχασε ευκαρίες στο 15′ σούταρε και απέκρουσε ο Μάππας, 60΄’ σε κενή εστία πλάσαρε άουτ. Ενώ ευκαιρίες έχασε και ο Λημνιός 17′ και 30′ που τα σούτ αποκρούστηακν από τον πορτιέρο της ομάδος του Μίμα.

Ο ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΠΑΓΚΟΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
Γ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ(προπονητής Αθναικού)
ΔΩΡΙΑΔΗΣ( Φυσικοθεραπευτής) ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ(Γενικός Αρχηγός)
ΑΝΑΠΥΑΛΑ ΓΙΑ ΝΕΡΟ

ΑΟ ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ
ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΣΤΕΡΗΣ(προπονητής Μίμα)
ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΦΑΣΗ Ν2
Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ  ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΛΗ

Διαιτήτευσε ο Αλάμπεης. Βοηθοί: Μητροφάνης-Ανδρέου(Αθήνας).

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ(προπονητής Γιώργος Παρασκευαίδης): Μανωλικίδης, Βασιλείου, Βέλης, Οικονόμου, Υποδοκιμή, Σκούμας, Ερέκι, Λημνιός, Χοτζάι, Μαρίνης, Φυσαράκης.
Αγωνίστηκαν και οι: Ορέγκα, Ξεριζώτης, Θανόπουλος, Κακαβάς, Μαυροδήμας, Ρούσσος.Δεν αγωνίστηκε ο Σισέ που ήταν άρρωστος(ίωση).

ΑΟ ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ(προπονητής Χάρης Κουστέρης): Μάππας, Λίγδας, Γκουντζούλας, Βοιδίλας, Μανώλης, Κοσμάς, Χαμπηλάι, Δρυμούσης, Ζουμπουρλής, Φουρνάρης, Σταφάι.
Αγωνίστηκαν και οι: Μπαγδάτογλου, Καλαιτζής, Τσούτσης, Ταφάνι, Δέσκος, Φειζουλάι, Κήτας, Τσολιάκος.
Τo ΣΑΒΒΑΤΟ ο Αθηναικός θα υποδεχτεί στο γήπεδο Εργάνης στις 18:00 την Δραπετσώνα.

Ρεπορτάζ-Φωτό: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα