Ο Ακράτητος με 10 παίκτες 1-0 την Κηφισιά

Mε δράστη και σκόρερ τον  19 χρονο Λεωνίδα Πρίντεζη

 

Στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου της ΓΈθνικής ο Ακράτητος Ανω Λιοσίων ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα αφού επικράτησε της Κηφισιάς με 1-0. Το παιχνίδι διεξήχθει στο γήπεδο Γκορυτσάς στον Ασπρόπυργο αφού στο γήπεδο του Ακράτητου δεν είναι ακόμα έτοιμο λόγω του προβλήματος στον χλοοτάπητα.

Δράστης της ομάδος του Χάρη Κοπιτσή  που αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή ήταν ο 19 χρονος(6-1-2000) Λεωνίδας Πρίντεζης στις καθυστερήσεις.

Μορφή του αγώνα αναδείχθηκε και ο τερματοφύλακας του Ακράτητου Μάριος Μουζάκης  ο οποίος έκανε σωτήριες επεμβάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νίκη της ομάδος των Ανω Λιοσίων αποκτά μεγάλη επιτυχία αφού αγωνίστηκε με μια ομάδα με μεγάλο μπάτζετ  ενώ αγωνίστηκε έπαιζε με 10 παίκτες από το 34’ λόγω αποβολής του Σταυρόπουλου.

Πολύ καλή η διαιτησία του Μάριου Ωραιόπουλου από τα Δωδεκάνησα. Βοηθοί: Γιώργος Γιαννίκος-Ιορδάνης Καρακελές από τον Πειραιά.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: ΜΟΥΖΑΚΗΣ, ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ Γ, ΔΙΟΝΕΛΛΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΟΥΝΗΣ, ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ Α, ΚΑΛΕΜΙ(65′ ΒΛΑΧΟΣ), ΚΟΡΜΑΛΗΣ(74′ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ), ΣΑΧΣΑΝΙΔΗΣ(46′ ΣΚΑΜΑΝΤΖΟΥΡΑΣ), ΦΙΛΙΜΕΓΚΑΣ(90′ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ), ΠΕΤΣΙΤΗΣ.

ΚΗΦΙΣΙΑ: ΜΙΧΕΛΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΕΣΛΕΡ, ΤΕΓΟΥΣΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ, ΤΖΕΛΗ(29′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ), ΡΕΝΤΖΗΣ(46′ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ), ΚΟΛΛΟΚΑΣ, ΒΕΡΜΠΗΣ, ΠΡΙΤΣΑΣ(72′ ΔΡΟΣΗΣ), ΠΑΥΛΑΚΗΣ.

Ρεπορτάζ-Φωτό ΘΟΔΩΡΗΣ KAI BAΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΝΤΑΜΙΛΗΣ

Σχετικά Άρθρα