Ο Ακράτητος 2-1 την Προοδευτική

Σπουδαία εμφάνιση οι γηπεδούχοι

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό γήπεδο στα Ανω Λιόσια όπου αναμετρήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση και για την πληρέστερη προετοιμασία τους ο Ακράτητος με την Προοδευτική(Γ΄Εθνική). Νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι με 2-1 κάνοντας ολική  ανατροπή.
Οι παίκτες του Σάκη Βερούτη στάθηκαν πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν ότι θα είναι το φαβορί φέτος στο πρωτάθλημα ενώ στο τέλος χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους τους.

Αντίθετα η Προοδευτική του Θοδωρή Γκάτζου αγωνίστηκε όσο έπρεπε αλλά της λείπει η ουσία και η τελική προσπάθεια. Ομως είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα και θα πρέπει να βρεθεί λύση να βελτιωθεί στην συνέχεια. Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι πανέτοιμη.

Προηγήθηκαν οι Κορυδαλλιώτες στο 2′ μετά από ανδράνεια της άμυνας ο Κερασίδης πλάσαρε για το 0-1. Οι πράσινοι του Σάκη Βερούτη έφεραν το μάτς στα ίσια με συρτό γωνιακό φάουλ του Αλέξανδρου Καραχάλιου 8′ .
Το τελικό 2-1 σημείωσε στο 56′ ο Γιώργος Τσιγγόπουλος με πλασσέ μέσα από την περιοχή.

Το αγώνα διαιτήτευσε ο Σπύρος Σταθόπουλος. Βοηθοί: Δημόπουλος-Χαντζίκος.
Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του ένθερμου φίλαθλου της ομάδος της Προοδευτικής Δημήτρη Γαβρά που έφυγε από την ζωή.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Μουζάκης, Χριστόπουλος, Σιακαβάρας, Νομικός, Κουμουλίδης, Μπούγιος, Μανασίδης, Παπαδόπουλος, Κ, Τσιγγόπουλος, Βασιλείου, Καραχάλιος.
Και οι: Κατσίκης, Κουκούλης, Καπουράνης, Λίτσης, Μπάρλος, Ρομάριο Καλέμι, Σαββουλίδης, Γκάτσος.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Πάντικος, Καμαρινόπουλος, Τασιούλης, Τζιόλας, Βασιλείου, Λαμπρόπουλος, Κερασίδης, Βαρδακώστας, Δαραμάρας, Χρήηστου, Δηλαβέρης.
Και οι: Μάνης, Αγγελόπουλος, Κύβελος, Ζαχαρόπουλος, Γκόγκα, Θωμάς, Ράπη, Μεσσήνης, Μάρκος, Κολιόπουλος.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
 
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΟΣ-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΧΑΝΤΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΝΤΙΚΟΣ-ΤΣΙΓΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΟΔΕΤΙΚΗ
ΟΙ  ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΚΑΤΣΟΣ
ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΑΚΗΣ ΒΕΡΟΥΤΗΣ
 

 
 

 

Ο ΣΑΚΗΣ ΒΕΡΟΥΤΗΣ
 ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ρεπορτάζ-Φωτό: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα