Ο Αίας Σαλαμίνας ευχαριστεί…

Ο Αίας Σαλαμίνας ευχαριστεί…

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμο Σαλαμίνας, και ειδικότερα τον Πρόεδρο του Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π. κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΑΛΑΪΣΚΑ και τον Αντιπρόεδρο του Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π. κ. ΣΩΤΗΡΙΟ ΝΑΝΝΟ, για τις ενέργειες τους σχετικά με την διαδικασία εκτέλεσης Τεστ προληπτικών ελέγχων για COVID-19 του Ποδοσφαιρικού Τμήματος μας.
* Επιπρόσθετα να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία την ΄΄ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ΄΄ Σαλαμίνας και ειδικότερα την Διοίκηση του Ιατρικού Κέντρου, για την άψογη συνεργασία μας αλλά και την ευγενική τους ΧΟΡΗΓΙΑ ! Επίσης να ευχαριστήσουμε την κα Μαίρη Πανδή, για την αμέριστη βοήθεια της προκειμένου να παραλαμβάνουμε έγκαιρα τα προαναφερόμενα Τεστ, και να τα υποβάλλουμε στην συνέχεια στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Πάνοπλη και χωρίς απουσίες αναχωρεί σήμερα Παρασκευή μετά την Προπόνηση, η Αποστολής της Ομάδα μας για την Μυτιλήνη. Η Ομάδα μας σήμερα τηρώντας πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α., υποβλήθηκε στα Εβδομαδιαία RapidTest, και όλα ήταν Αρνητικά.
Ο Aγώνας Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αιολικό Μυτιλήνης, θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την ερχόμενη Κυριακή, με ώρα έναρξης την 14:45.

Σχετικά Άρθρα