Ο αγιασμός του ΑΟ Ζωφριάς

Πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Καματερού ο αγιασμός των τμημάτων υποδομής και της Αντρικής ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Ζωφριάς.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Α’ επιλαχών Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Σταμάτης Πουλής που αναφέρθηκε στην πρόθεσή του να σταθεί στο πλευρό μας, ο Γιάννης Κυριακού, εκπρόσωπος του υφυπουργού Δικαιοσύνης και βουλευτή Δ. Αττικής Γ. Κώτσηρα, η Χρ. Μπαβέλα από το γραφείο του Γραμματέα της Βουλής και βουλευτή Δ. Αττικής, Ευ. Λιάκου, ενώ τις θερμότερες ευχές για την καλύτερη δυνατή σεζόν απέστειλε, τηλεφωνικά και ο Γ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δ. Αττικής, Θανάσης Μπούρας. Επίσης, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής, φορείς της πόλης μας, από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, η ποδοσφαιρική μας ομάδα καθώς και μικροί αθλητές με τους γονείς και κηδεμόνες τους που είχαν όλοι προσκληθεί!
Το 11μελες Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Ζωφριάς, η ποδοσφαιρική ομάδα, οι ακαδημίες και οι προπονητές μας θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για το γεγονός ότι από χθες αισθανόμαστε ότι είμαστε πολλοί περισσότεροι!

πηγή: ΦΥΛΑΡΧΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ

Σχετικά Άρθρα