Ο Αετός Κορυδαλλού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

 

Ο Αετός Κορυδαλλού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Σινέ Παράδεισος η ετήσια γιορτή του Αετού Κορυδαλλού   η οποία ήταν και επετειακή καθώς συνέπεσε με τα 60 χρόνια ζωής της ομάδος.

Η εκδήλωση την οποία παρουσίασε για άλλη μια φορά ο Γιάννης Ποντίκης, σημείωσε τεράστια επιτυχία και την παρακολούθησε πλήθος κόσμου, περίπου 500 άτομα.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Χουρσαλάς Νίκος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Πάχος Γιάννης, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Αρώνης Απόστολος και Τσιρίτας Μιχάλης, ο Πρόεδρος της ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π. Γουρδομιχάλης Γρηγόρης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Βετεράνων του Πειραιά Τσίρμπας Κανέλλος, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Μαζί για τον Κορυδαλλό” Κατσούλης Νίκος, από την “Λαϊκή Συσπείρωση Κορυδαλλού” Κώστας, Ψωμάς ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Ανυπότακτος Κορυδαλλός” Περσίδης Γιάννης, η εκπρόσωπος του Βουλευτή του Σύριζα Ραγκούση Γιάννη κα Δακουτρού Ρένα.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν από την Ε.Π.Σ.Πειραιά ο Αντιπρόεδρος Σπάθας Γιάννης, ο Διευθυντής των γραφείων Νταλάκος Παναγιώτης και από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Παρασκευάκος Νίκος, από τον Α.Ο. Κορυδαλλού ο Αντιπρόεδρος Λεκάκης Γιάννης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Μάρθας Τάσος, από την Θύελλα – Αχιλλέα Κορυδαλλού ο Πρόεδρος Καραουλάνης Σίμος.

Επίσης παρευρέθησαν οι δημοσιογράφοι Γερακάρης Παύλος, Δαρζέντας Αντώνης και Μηλιδώνης Στάθης, πολλοί παλιοί παράγοντες, προπονητές και αθλητές της ομάδος καθώς και σύσσωμη η Ακαδημία (γονείς και αθλητές).

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν με πλακέτα για την πολυετή προσφορά τους στον σύλλογο:

  1. Φωστηρόπουλος Τάκης , παλιός προπονητής της ομάδος
    2. Σορώτος Βασίλης , παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδος
    3. Νικολάου Παναγιώτης παράγοντας της ομάδος
    ενώ βραβεύτηκαν ο παλιός προπονητής της ομάδος Σταυρακόπουλος Βαγγέλης και η ομάδα πού πήρε το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Πειραιά το 2015- 2016.

Επίσης τιμήθηκαν όλοι οι παλιοί Πρόεδροι της ομάδος Κοντούλης Σπύρος, Σιδηρόπουλος Νίκος, Βαγγέλης Γιώργος, Νικολάου Θεόδωρος καθώς και οι παλιοί παράγοντες και προπονητές : Ηλιάδης Στέφανος, Ξενάριος Βασίλης, Κιβρικοσαίος Φάνης, Πηλίδης Νίκος, Αγγελάκης Τάκης.

Σχετικά Άρθρα