Νίκες για τις μικτές ομάδες παίδων -νέων της ΕΠΣΔΑ επικράτησαν 2-1 και 3-0 της Αν. Αττικής

Νίκες οι Παίδες και Νέοι της Δυτικής Αττικής

Για την 1η αγωνιστική του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων  που διοργανώνει η ΕΠΟ οι παίδες της Δυτικής Αττικής του Ζαχαρία Ιωάννου επικράτησαν και μάλιστα με ανατροπή της Ανατολικής Αττικής 2-1  ενώ οι νέοι του Αποστόλη Λινάρδου νίκησαν με 3-0. Οι αγώνες έγιναν στο γήπεδο  Βάρης.

 

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΑΝΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ 1-2

 

Σκόρερ: Στασίνης, Καραγιάννης.

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΔΑ(προπονητής Ζαχαρίας Ιωάννου):   ΤΣΑΠΟΥΡΝΗΣ ΦΥΣΑΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ ΠΑΛΑΧΑΡ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΟΥΣΚΟΣ ΓΕΝΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΙΝΗΣ.

Αλλαγές: ΧΑΛΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΛΑΜΑΝΟΣ ΚΑΡΑΤΣΩΛΗΣ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΚΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ.

 

ΝΕΟΙ ΕΠΣΑΝΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ 0-3

ΣΚΟΡΕΡ : Συμεωνίδης 18’ θεοδωρίδης 62’ Τσιμπούρλας 62’.

ΝΕΟΙ ΕΠΣΔΑ(προπονητής Αποστόλης Λινάρδος):   ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ, ΤΡΙΜΠΟΣ, ΤΡΙΒΕΛΛΑΣ (65΄ ΠΑΛΙΓΓΙΝΗΣ),ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ (65΄ ΜΠΑΣΣΑ)     ΣΤΥΛΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΛΙΑΣ,  ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (15΄ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ  ΜΟΙΡΑΣ), ΠΙΝΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ (60΄ ΤΣΙΚΡΙΚΑΣ),ΤΣΙΜΠΟΥΡΛΑΣ (65΄ ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ), ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ.

 

Συγχαρητήρια…

 

Οι νίκες αυτές είναι αφιερωμένες στον πρόεδρο της ΕΠΣΔΑ ΜΙΧΆΛΗ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟ. Του ευχόμαστε περαστικά και να είναι σύντομα πάλι κοντά μας. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στους ανθρώπους της ΕΠΣΑΝΑ για την ΆΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ τους. Συνεχίζουμε Δυνατά και ΕΝΩΜΈΝΟΙ για μια καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημ.

Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ τους αθλητές για την προσπάθειά τους. Συγχαρητήρια στους προπονητές ΛΙΝΑΡΔΟ ΑΠΟΣΤΌΛΗ και ΙΩΑΝΝΟΥ ΖΑΧΑΡΊΑ.και στον γυμναστή ΔΟΎΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ. Είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με αυτούς τους αθλητές και με αυτούς του προπονητές.

ΜΑΚΗΣ ΠΑΝΟΣ

 

ΔΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (γυμναστής), ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ(προπονητής Νέων)

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ(προπονητής Παίδων)

<<Να προσθέσω, πολλά συγχαρητήρια στους γονείς που όλο αυτό τον καιρό στηρίζουν την προσπάθεια με την μετακίνηση των αθλητών στις προπονήσεις. Καθώς επίσης στους αθλητές που δεν ήταν σ’ αυτό τον αγώνα στην αποστολή, αλλά σίγουρα έχουν συνδράμει με την παρουσία τους στην προσπάθεια μας. Συνεχίζουμε……

 

Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα