Νέο Δ.Σ στον Εθνικό Πειραιά. Ανέλαβε ο Λουκάς Καραδήμος στον πάγκο της ομάδος

Νέο Δ.Σ στον Εθνικό Πειραιά. Ανέλαβε ο Λουκάς Καραδήμος στον πάγκο της ομάδος

Συνήλθε σε σώμα και συγκροτήθηκε η νέα διοίκηση του Εθνικού Πειραιά μετά τις αρχαιρεσίες.

Πρόεδρος : Βασίλης Δέρβος
Αντιπρόεδροι : Δημήτρης Καραφαντής / Νάσος Κοσμάς
Έφορος : Παναγιώτης Γκότσης
Μέλος : Δημήτρης Γεωργάρας
Μέλος : Ηλίας Αρμόδωρος
Μέλος : Γεώργιος Ξυδέας
Μέλος : Αλέξανδρος Καρυδόπουλος
Νομικός Σύμβουλος : Δημήτριος Μπόνης

 

Οι ποδοσφαιριστές Νίκος Κατσικοκέρης και Micheel, αποτελούν παρελθόν για την ομάδα.

 

ΑΝΕΛΑΒΕ Ο Λ.ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ

 

Η διοίκηση του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό τεχνικό Λουκά Καραδήμο, οποίος αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση του.
Ο εν λόγω τεχνικός γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1974 στη Λειβαδιά και ξεκίνησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο το 1992 από την Γ.Σ. Καλλιθέα,στην οποία και έμεινε έως το 1998 αγωνιζόμενος στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής.Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Καβάλα με την οποία έκανε το ντεμπούτο του στην Α’ Εθνική.Οι εμφανίσεις του με την μακεδονική ομάδα προξένησαν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και το καλοκαίρι του 1999 κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του,υπογράφοντας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θα παραμείνει μέχρι το 2005 μετρώντας 82 συμμετοχές ενώ αποτελούσε συνήθως εναλλακτική επιλογή του εκάστοτε προπονητή.Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πανηγύρισε την κατάκτηση 2 Κυπέλλων Ελλάδος το 2001 και το 2003.
Μετά το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ συνέχισε να αγωνίζεται στην Α’ Εθνική αρχικά στον Ατρόμητο και στη συνέχεια στην Κέρκυρα.Το 2007 επέστρεψε στην Καλλιθέα, όπου αγωνίστηκε μέχρι και το 2011. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για 1 χρόνο στον Α.Ο. Πεύκης, όποτε και το 2012 σταμάτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Μετά το ποδόσφαιρο
Έπειτα τον τερματισμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, εργάζεται πλέον ως προπονητής. Αρχικά εργάστηκε στην Α.Ε.Λ. Καλλονής σαν τεχνικός διευθυντής και στη συνέχεια ανέλαβε σαν προπονητής τους Καλλιθέα, Ατρόμητο, Ιωνικό Νίκαιας και το καλοκαίρι του 2017 την Προοδευτική.

ΑΝ.ΤΣ.

Σχετικά Άρθρα