Νέα εποχή στην Προοδευτική: Δυνατή διοικητική ενίσχυση της ομάδας με τα αδέρφια Γιάννη και Γιώργο Μελά που στηρίζουν τον πρόεδρο Νίκο Λεμονή

Νέα εποχή στην Προοδευτική: Δυνατή διοικητική ενίσχυση της ομάδας με τα αδέρφια Γιάννη και Γιώργο Μελά που στηρίζουν τον πρόεδρο Νίκο Λεμονή

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Νέα δεδομένα και νέα εποχή ξεκινάει στα διοικητικά δρώμενα της ιστορικής Προοδευτικής που γίνεται ακόμα πιο ισχυρή στο “κομμάτι” αυτό, διατηρώντας ωστόσο την επιτυχημένη συνταγή του άξιου και ιδιαίτερα δραστήριου προέδρου της Νίκου Λεμονή.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά τα νέα δεδομένα έχουν να κάνουν με το μπάσιμο στα διοικητικά των βυσσινί των δύο γνωστών και επιτυχημένων παραγόντων Γιάννη και Γιώργου Μελά οι οποίοι φυσικά στηρίζουν τον πρόεδρο του συλλόγου Νίκου Λεμονή.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες και το καθοριστικό ραντεβού έγινε το βράδυ του Σαββάτου 21/7 ανάμεσα στον Νίκο Λεμονή και τον Γιάννη Μελά.

Μάλιστα το συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από αυτή την συνάντηση, με τον Νίκο Λεμονή δεξιά και τον Γιάννη Μελά αριστερά να έχουν δώσει τα χέρια.

Οι δύο πλευρές ταυτίστηκαν απόλυτα στις απόψεις τους και τους οραματισμούς τους που έχουν στόχο να κάνουν ακόμα πιο ισχυρή και ανταγωνιστική την δημοφιλή ομάδα.

Δήλωσαν πανέτοιμοι να πορευτούν μια γροθιά όπως και θα συμβεί και να φέρουν χαρές στους φοβερούς οπαδούς και τον κόσμο της ομάδας.

Εντός της ημέρας και το πολύ εντός των επομένων ωρών θα ανακοινωθεί και το όνομα του νέου τεχνικού της ομάδας με τις οδηγίες του οποίου η ομάδα θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Σχετικά Άρθρα