ΜΠΑΣΚΕΤ:  Στον Μανδραϊκό οι Δομπρογιάννης, Ραζής, Σπυρίδωνος, Κωστόπουλος

 

ΜΠΑΣΚΕΤ:  Στον Μανδραϊκό οι Δομπρογιάννης, Ραζής, Σπυρίδωνος, Κωστόπουλος

 

Σπουδαίες μεταγραφικές επιτυχίες για την ομάδα μπάσκετ του Μανδραικού.

Η ανακοίνωση της διοίκησης:

Ένας διεθνής στη Μάνδρα‼️

Ο Σάκης Δομπρογιάννης αποτελεί την τετάρτη μεταγραφή του Μανδραϊκού και φέρνει μαζί του “αστερόσκονη”.

Ο ύψους 2.04 μ. 22χρόνος φόργουορντ έχει θεωρηθεί στο παρελθόν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ ενώ από το 2013 και μετά ήταν στις κλήσεις όλων των ηλικιακών βαθμίδων της Εθνικής Ελλάδας, συμμετέχοντας σε ουκ ολίγα διεθνή τουρνουά.

Με παραστάσεις από το τοπ επίπεδο (Περιστέρι) και σημαντική παρουσία στην Δάφνη Δαφνίου, ο Δομπρογιάννης θα λύσει τα χέρια του κόουτς Σταθούλη.

Η ικανότητα του να παίζει με την ίδια ευχέρεια τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι, λύνουν τα χέρια κάθε προπονητή και τον καθιστούν υπερπολύτιμο.

Την περσινή σεζόν, που δεν ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στη Νεανική Εστία Μεγαρίδος.

Σάκη καλή επιτυχία με υγεία πάνω από όλα!

 

«Παίκτης του Μανδραϊκού και με την “βούλα” ο Μιχάλης Ραζής‼️

Ο 26χρόνος γκαρντ θα προσδώσει ποιότητα στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας και θα αποτελέσει “όπλο” στα χέρια του κόουτς Σταθούλη.

“Εργάτης” και “παίκτης ομάδας” το προϊόν των ακαδημιών του Α.Λ.Φ. Αλίμου, αν και 26 χρόνων, έχει πολύτιμη εμπειρία από την Β’ Εθνική και την Α2. Έτσι θα έχει και καθοδηγητικό ρόλο για τους (πολλούς) νεαρούς συμπαίκτες του.

Μετά την 4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων του 2011 με τον Α.Λ.Φ. Αλίμου και τις συμμετοχές σε όλα τα κλιμάκια της ΕΣΚΑΝΑ, το 2014 μεταγράφηκε στην Ένωση Τραχώνων Δία Αλίμου. Το 2017 ο Οίακας Ναυπλίου κινήθηκε για την απόκτηση του και αποτέλεσε βασικό μέλος των δύο σερί ανόδων των Ναυπλιωτών από την Γ’ Εθνική στην Α2.

Έπαιξε μάλιστα μία σεζόν στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ (2019-2020) προτού πάρει την απόφαση να αγωνιστεί στη Νεανική Εστία Μεγαρίδος (Β’ Εθνική) πέρσι.

Μιχάλη καλώς όρισες στην οικογένεια του Μανδραϊκού!»

***Στην ομάδα ανήκουν και οι Μάνο Σπυρίδωνος και τον Χάρης Κωστόπουλος.

 

Σχετικά Άρθρα