Μονόλογος του Μεγαρικού. 6-0 τον ΠΑΟ Φυλής

Εξι αστέρων ο Μεγαρικός

 

Ο Μεγαρικός συνέτριψε τον ΠΑΟ Φυλής, με σκορ 6-0, για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΔΑ.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7′ λεπτό ο Πετρόπουλος, έπειτα από ασιστ του Παναγιώτη Λιακόπουλου. Δέκα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 17’ λεπτό, ο Γεωργάκης διπλασίασε τα τέρματα του Μεγαρικού, έπειτα από νέα ασιστ του Λιακόπουλου. Στο 27′ ο Δασκαλάκης έκανε το 3-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και στο 32’ λεπτό, ο 14χρονος Λιακόπουλος – που ήταν και η αποκάλυψη του ματς – έκανε το 4 – 0, με δυνατό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 71′ λεπτό, ο αρχηγός του Μεγαρικού Δάλας ανέβασε το σκορ στο 5-0. Οκτώ λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα (82’), ο Ελέζι που είχε περάσει σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, έκλεισε το σκορ πετυχαίνονται το έκτο τέρμα των γηπεδούχων.

Διαιτητής: ΧΡΕΛΙΑΣ Θ. Βοηθοί: ΚΑΝΤΑΝΟΛΕΩΝ Α. – ΛΑΘΟΥΡΑΣ Γ. Παρατηρητής Αγώνα: ΤΡΥΠΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Σκληρός, Ηλίας, Μητρόπουλος, Βοϊδήλας (71’ Ελέζι), Στρατούρης, Μωραΐτης, Γεωργακής, Δάλας, Παλούκα (46’ Γιουρούκος), Λιακοπούλος (46’ Θεοχάρης), Πετρόπουλος (60’ Στέφας).

ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ: Λεοντιάδης, Βασιλόπουλος, Ζωγράφος, Τόρρης (40’ Νησοτάκης), Σεϊμέκης, Μαυρονάτος, Λύτρας, Τσοχαντάρης, Καραγιαννόπουλος, Τσεβάς (67’ Δακτυλίδης), Κουλούρας (80’ Δοβορίνης).

Ρεπορτάζ-Φωτό: ΤΑΣΟΣ ΔΡΟΜΟΥΣΗΣ

Σχετικά Άρθρα