Μνημόσυνο στο μνήμη του Μάκη Πανταζή στις 15/5

Μνημόσυνο στο μνήμη του Μάκη Πανταζή στις 15/5

 

Το  Σάββατο 15 Μαίου κλείνεται ένας χρόνος. Το πρωί 08:30 στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής Μεγάρων θα γίνει η λειτουργία και θα ψαλλεί τρισάγιο στην μνήμη του Μάκη Πανταζή.

Τα τελευταία χρόνια, η συμβολή του στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών από τα σπλάχνα της ομάδας και η προώθησή τους στην αντρική ομάδα ήταν σημαντική και επιβραβεύτηκε, αφού όλοι είδαμε Μεγαρίτες ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται με επιτυχία στην πρώτη ομάδα, αλλά και να στελεχώνουν με επιτυχία τις μεικτές ομάδες της ΕΠΣΔΑ.

Δυστυχώς ο δικός μας Μάκης, δεν πρόλαβε  να συνεχίσει το έργο του στην Ακαδημία του Βύζαντα, κοντά στους μικρούς ποδοσφαιριστές που τον σέβονταν και τον λάτρευαν, αφού ο Θεός είχε άλλα σχέδια.

Ο Μάκης «έφυγε» νωρίς σε ηλικία 48 ετών, για την γειτονιά των Αγγέλων, σκορπώντας θλίψη και πόνο στην αγαπημένη του οικογένεια, στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα, στους συγγενείς αλλά και τους φίλους του.

Στον Βύζαντα αφήνει τεράστια παρακαταθήκη, μια γενιά νεαρών και εξελίξιμων ποδοσφαιριστών που εκτός από τα μυστικά της μπάλας, τους δίδαξε πάνω απ’ όλα ήθος και σεβασμό στον αντίπαλο τα οποία και ο ίδιος σε όλη του την ποδοσφαιρική διαδρομή πρέσβευε.

ΑΝ.ΤΣ.

Σχετικά Άρθρα