Μεταγραφικός οργασμός στην Προοδευτική: Βασιλείου, Τασιουλής, Αουγκού, Τζιόλας και Καμαρινόπουλος τα πρώτα μεταγραφικά μπαμ για τους «βυσσινί”

Μεταγραφικός οργασμός στην Προοδευτική: Βασιλείου, Τασιουλής, Αουγκού, Τζιόλας και Καμαρινόπουλος τα πρώτα μεταγραφικά μπαμ για τους «βυσσινί”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Σήκωσε για τα καλά τα μανίκια στον μεταγραφικό τομέα η διοίκηση της Προοδευτικής και πέρασε για τα καλά στην επίθεση και επί το έργον.

Έτσι τις τελευταίες ώρες παρατηρείται μεταγραφικός οργασμός στους «βυσσινί” αφού ανακοινώθηκαν τα πρώτα πέντε μεταγραφικά μπαμ.

Τα νέα αποκτήματα που ανακοίνωσε η διοίκηση είναι, ο 19χρονος στόπερ Κώστας Βασιλείου, ο 19χρονος αριστερός μπακ Άγγελος Τασιουλής, 0 23χρονος αριστερός και δεξιός πλάγιος χαφ ο Γάλλος Άλεξ Αουγκού, ο 20χρονος στόπερ Γιώργος Τζιόλας και ο 19χρονος δεξί μπακ Λάμπρος Καμαρινόπουλος.

Ο Βασιλείου έχει παίξει στα Χανιά, στον Διαγόρα Ρόδου και στην Παλαιόχωρα, ο Τασιουλής στον Παναιτωλικό, στην Κηφισιά και στην Δόξα Βύρωνος, ο Αουγκού στην Β’ ομάδα της Παρί Σ. Ζ. ενώ έχει παραστάσεις και στο Κυπριακό πρωτάθλημα, ο Τζιόλας που αποκτήθηκε με υποσχετική από την Παναχαϊκή που ήταν και η προηγούμενη ομάδα του έχει παίξει ακόμα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Αστέρα Βλαχιώτη ενώ ο Καμαρινόπουλος έχει παίξει σε Απόλλωνα Σμύρνης, Αχαρναϊκό και στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στους Αγ. Αναργύρους.

Και οι πέντε παίκτες η απόκτηση των οποίων δημιούργησε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών της ιστορικής ομάδας του Κορυδαλλού αποδεικνύεται ότι έχουν παραστάσεις στις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες ενώ έπεται και συνέχεια μεταγραφικά από την δραστήρια και ιδιαίτερα δημιουργική και αποτελεσματική διοίκηση του συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα