Μεταγραφικά μπαμ με Στάθη Μωϋσιάδη, Τσολερίδη και Μιχαηλίδη ο ΑΠΟ Νικολακάκης

Μεταγραφικά μπαμ με Στάθη Μωϋσιάδη, Τσολερίδη και Μιχαηλίδη ο ΑΠΟ Νικολακάκης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Τρεις πολύ σημαντικές μεταγραφές για την δημοφιλή ομάδα του ΑΠΟ Νικολακάκη.
Μωϋσιάδης Στάθης (ΦΩΤΟ) κεντρικός αμυντικός με τεράστια εμπειρία στις επαγγελματικές κατηγορίες αφού όλα τα χρόνια τις καριέρας του αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο.
Τσαλερίδης Γιάννης ο 23χρονος πολυσύνθετος παίκτης όπου αγωνίζεται με απόλυτη συνέπεια σε όλες τις θέσεις από 2_6 και πλούσιες εμπειρίες αφού από πολύ μικρή ηλικία αγωνίζεται σε επίπεδο κατηγοριών με Ακράτητο και ΑΕ Ζεφυριου.
Μιχαηλίδης Δημήτρης 18χρονος δεξιός μπακ χαφ από τον Αχαρναικο.
«Πιστεύω ότι ο κάθε ένας θα δώσει κάτι διαφορετικό” τόνισε για την απόκτηση των παικτών ο επιτυχημένος τεχνικός της ομάδας Μάκης Παπαδόπουλος και συνεχίζει:
Ο Στάθης είναι αναμφίβολα ηγετική μορφή που θα δώσει μεγάλη βοήθεια στα νεώτερα παιδιά με το ήθος του την αγωνιστικότητα του και φυσικά την πλούσια από εμπειρίες αγωνίστηκε τιτάνιο του.
Ο Γιάννης είναι ένα παιδί που έχει προτεραιότητα την δουλειά δίνοντας το 100%σε όποια θέση του ζητηθεί ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια ενός προπονητή.
Και ο Δημήτρης ένα παιδί που από την στιγμή που έχει περάσει από όλα τα ηλικιακά τμήματα του Αχαρναικο σίγουρα έχει την υποδομή να εξελιχθεί και σε ανδρικό επίπεδο

Σχετικά Άρθρα