Μεϊμαντίνι, Περδικούρη στην διοίκηση της ΑΕ Χατζηκυριακείου, Παύλος Πλαφαδέλης τεχνικός, Γιάννης Μιχάλης γυμναστής

Μεϊμαντίνι, Περδικούρη στην διοίκηση της ΑΕ Χατζηκυριακείου, Παύλος Πλαφλαδέλης τεχνικός, Γιάννης Μιχάλης γυμναστής

Η Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου 1953 Ανακοινώνει την Ενίσχυση του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα με αργές προσεκτικές Ουσιαστικές κινήσεις και επιλογές.

Ήδη Τα υπάρχοντα μέλη του Δ Σ θα πλαισιώσουν ο Μανώλης Μεμαϊντινι ένα παιδί που έχει γαλουχηθεί αγωνιστεί και μεγαλώσει στο Σύλλογο μας , η Μαρία Περδικούρη η οποία είναι κοντά καθώς έχει τά τρία παιδιά της στις Ακαδημίες μας.
Επίσης Ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τον Έμπειρο Προπονητή Παύλο Πλαφαδέλη ο οποίος έχει ξανασυνεργαστεί με το Σύλλογο μας στην Σ’ κατηγορία το 2004 , επίσης έχει περάσει σαν Προπονητής από τον Αργοναύτη το 2002 και το 2005 ,το Πορφύρα το 2005 , Τη Πειραϊκή το 2006-2012 στη Β’ Κατηγορία φτάνοντας μέχρι τα μπαράζ Ανόδου για την Α’ κατηγορία, από το Γ Σ Αργυρούπολης από το 2012-2017 ,τον ΑΟΠειραια το 2017 και τον ΑΟΝ Αργυρούπολης 2017-2019.
Επίσης θα έχει Συνεργάτη το Πτυχιούχο Γυμναστή Γιάννη Μιχάλη.
Τούς Καλωσορίζουμε στο Σύλλογο μας , έχουν γίνει 4 Σημαντικές μεταγραφές νέων ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν σημαντικά το Σύλλογο μας.
Εντός της εβδομάδος θα βγει ανακοίνωση με τα ονόματα τους και με τους υπόλοιπους Συνεργάτες του Τεχνικού επιτελείου , επίσης θά υπάρξουν και άλλες σημαντικές προσθήκες λίγων ποδοσφαιριστών και μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχετικά Άρθρα