Μεγάλο τουρνουά για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές διοργανώνει η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS

Μεγάλο τουρνουά για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές διοργανώνει η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS η δημοφιλής Πολυεθνική ομάδα Βετεράνων με πρωτοβουλίες του προέδρου της Μαρίνου Παπαντωνόπουλου ετοιμάζεται να διοργανώσει τουρνουά για την ενίσχυση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Ήδη σε πρώτη φάση ο Μαρίνος Παπαντωνόπουλος έχει συμφωνήσει με τρεις ομάδες και συνεχίζει τις ετοιμασίες για να πετύχει ο σκοπός του τουρνουά.

Θα τιμηθούν τέσσερις ανθρωπιστές ρέφερι που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους και ο λόγος για τους Ζάχαρη Λουκά, Αλεξοπούλου, Σούλα Σταύρο, Τσιπούρα Γεώργιο τους οποίους ευχαριστεί ο κ. Παπαντωνόπουλος που ανταποκρίθηκαν κάθε φορά στο κάλεσμα της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS.

Είναι η μοναδική αυτόνομη ομάδα που έχει αφιερώσει την παρουσία της σε ιερούς αγώνες και προσφέρει απευθείας σε ευπαθείς ομάδες.

Στο μεταξύ με απόφαση του Δ.Σ. της ομάδας θα υπάρξει επαφή για κάθε βοήθεια χωρίς την μεσολάβηση διαιτητή που τυγχάνει παλαίμαχος του συλλόγου.

Για κάθε κίνηση της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS για κοινωνικό σκοπό έχει προηγηθεί ειδική έρευνα που έχει γίνει από τα στελέχη της.

 

 

Σχετικά Άρθρα