Μεγάλη μαγκιά ο Ηρακλής Νικαίας, ανέβηκε στην Α’ κατηγορία, 1-0 τον Ολυμπιακό Περάματος

Μεγάλη μαγκιά ο Ηρακλής Νικαίας, ανέβηκε στην Α’ κατηγορία, 1-0 τον Ολυμπιακό Περάματος

Στον Ηρακλή Νικαίας το είχαν πιστέψει ότι η ομάδα θα μπορούσε να κάνει την υπέρβαση όπως και έγινε και να ανέβει στην Α’ κατηγορία όπως επίσης έγινε αφού στο μπαράζ νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό Περάματος.

Στο 9′ σε φοβερό σουτ του Ντομπρίν για την ομάδα του Παναγιώτη Κυριακάκη που μπήκε αποφασισμένη για την νίκη, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φωτόπουλου που έκανε ένα από τα παιχνίδια της ζωής του.

Το γκολ που έδωσε την μεγάλη νίκη και άνοδο στον Ηρακλή Νικαίας πέτυχε στο 58′ με ψύχραιμο πλασέ ο Γ. Βλαχουτσάκος αξιοποιώντας την ωραία σέντρα του Αγουρσαλίδη.

Η μπάλα βρήκε το δοκάρι σε κεφαλιά του Χανιώτη στο 67′ και σε σουτ του ιδίου παίκτη στο 84΄ ενώ σε κόρνερ του Κριστο στο 78′ η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Οι φάσεις αυτές στέρησαν από τον Ολυμπιακό Περάματος να κάνει κάτι καλύτερο.

Άριστο τι διαιτητικό τρίο Γιάννης Κακριδής, Ζησιμόπουλος, Κοντιζάς.

Ηρακλής Νικαίας: Η. Βλαχουτσάκος, Κλώντζας, Μπεσδικιάνι(85′ Σωτηρόπουλος), Μηνάγιας, Σαουλίδης, Κυριακίδης, Ντομπρίν(66′ λ.τ. Γκούμας), Γ. Βλαχουτσάκος, Χατζηλίας, Δάππας(74′ Φλαμπούρης), Αγουρσαλίδης(91′ Ίμπρο).

Ολυμπιακός Περάματος: Φωτόπουλος, Παπαδάτος(94′ λ.τ. Καπέρης), Μπέτσος, Βασίου, Ψυλλάκης, Θεοδωρακάκης, Κωνσταντίνου(64′ Νικολακάκος), Θεοχάρης, Χανιώτης, Κρίστο, Πρίντεζης(59′ Μαρουσάκης).

Σχετικά Άρθρα