Με Βαγγέλη Γιαννόπουλο στην τεχνική του ηγεσία ο Ιάσονας για το νέο ξεκίνημα

Με Βαγγέλη Γιαννόπουλο στην τεχνική του ηγεσία ο Ιάσονας για το νέο ξεκίνημα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Τον νέο του τεχνικό με νέα φιλοσοφία και νέα δεδομένα παρουσίασε ο Ιάσονας, ο οποίος μάλιστα είναι μόλις 28 ετών. Πρόκειται για τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, ο οποίος και θα βρίσκεται πλέον στην άκρη του πάγκου του.

Ο ταλαντούχος κόουτς κατά την περσινή σαιζόν ήταν στα τμήματα υποδομής της Λιντς, ενώ έχει διατελέσει και μέλος του προπονητικού τιμ του Ολυμπιακού ως αναλυτής το 2016 – 2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: «Κάποια στιγμή ο Ιάσονας έπρεπε να κάνει την αρχή,έπρεπε να κάνει αυτό που πρεσβεύει,αυτό που μια ερασιτεχνική ομάδα επιβάλλεται και είναι επιτακτικό να φέρνει εις πέρας κάθε χρόνο.

Εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά,στήριξη στους νέους και ταλαντούχους αθλητές,συνθήκες και πρόσφορο έδαφος για τη δημιουργία μιας αθλητικής κυψέλης που κυρίως θα σου αρέσει να είσαι μέλος και θα είναι η αρχή της προσπάθειας σου για κάτι καλύτερο.

Επικεφαλής της νέας προσπάθειας θα είναι ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος 28 χρονών ,ο οποίος την περσινή χρονιά ήταν στα τμήματα υποδομής της LEEDS UNITED ενώ έχει διατελέσει και μέλος στο προπονητικό team της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ως αναλυτής το 2016-2017.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το πλάνο του συλλόγου μας,ένα φιλόδοξο και μεγαλόπνοο PROJECT στηριζόμενο στα νέα παιδιά, με μεγάλο στόχο η ομάδα μας κάποια στιγμή να αποτελείται από γηγενείς ποδοσφαιριστές.

#όραμα #πλάνο #φιλοδοξία #προσπάθεια #ελπίδα #weareiason».

Σχετικά Άρθρα