Με τον Αργεντινό Ερέρα ο Πανελευσινιακός 2-1 τον Αστέρα Βάρης

Ο Πανελευσινιακός στο 89′ έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Β. με τον Ερέρα

Ο Πανελευσινιακός για την αγωνιστική του 6ου ομίλου στην Γ΄Εθνική σημείωσε σημαντική νίκη επί του Αστέρα Βάρης με 2-1 και βρίσκεται πάντα πρώτος στην βαθμολογία έχοντας 2η την Προοδευτική.
Προηγήθηκαν οι σταχυοφόροι με γκόλ του Ερέρα. Η ομάδα της Βάρης που κοίταξε στα μάτια τον Πανελευσινιακό έφερε το μάτς στα ίσια στο 65΄με τον Καραλή. Ο τελευταίος σημείωσε δύο ακόμα τέρματα στο (24′ και 26′) που ακυρώθηκαν σαν οφσάιντ από τον 2ο βοηθό.
Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν κατάφερε και πάλι με τον δαιμόνιο Αργεντινό παίκτη τον Ερέρα στα τελευταία λεπτά να πετύχει το 2-1 και να δώσει τη νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλα.
Διαιτητής ήταν ο Αλέξανδρος Φωκάς(Αχαΐας).Βοηθοί :Παναγιώτης Ζούλης-Γιάννης Παπαδιονυσίου από τον ίδιο σύνδεσμο. Παρατηρητής διαιτησίας Χαράλαμπος Καλογερόπουλος(Αθήνας).
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(προπονητής Μουράτ Σεροπιάν): Γκλώτσος, Μανδαμαδιώτης, Λώλος, Συριόπουλος, Παπατζίκος, Ξενοπανάγος(82′ Ταμπουρατζής), Αντωνακόπουλος(69′ Σεκούμπα), Μπούσης(88′ Βαγγέλης), Βεζιρτζόγλου, Ερέρα, Μακρίδης(69′ Λαζαρίδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ(προπονητής Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Χάιδος(92′ Μπελαβράκης), Νάκας(85′ Νικολακόπουλος), Οικονομόπουλος, Μαραγκουδάκης, Μάγγος, Καραλής, Κατσικογιάννης(85′ Παναγόπουλος), Καλλιμάνης, Γκούμας, Λαθούρης(92′ Μπελαβράκης).

AN.TΣ.

Σχετικά Άρθρα