Με το βλέμμα στο μέλλον η ΑΕ Νίκαια

Με το βλέμμα στο μέλλον η ΑΕ Νίκαια

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Μεγάλο βάρος στις ακαδημίες του συλλόγου θα δώσει φέτος η διοίκηση στην ΑΕ Νίκαια εκτιμώντας ότι πολλά παιδιά θα αποτελέσουν το χρυσό αύριο της ομάδας.

Στην σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

Η ΑΕ Νίκαια πιστή στην δέσμευσή της για ανανέωση σε όλους τους τομείς ανακοινώνει την πρόθεση ανασύστασης των ακαδημιών της. Μετά από τις πρώτες ανακοινώσεις των φετινών αποκτημάτων (όλοι νεαρά, φιλόδοξα παιδιά με πολύ καλές προοπτικές) στρέφουμε την προσοχή μας στον σημαντικότερο τομέα του συλλόγου μας, τις ακαδημίες, οι οποίες μέσα από την ανάπτυξή τους θα μας οδηγήσουν με ασφάλεια σε νέες επιτυχίες στο μέλλον. Έμπειροι, διπλωματούχοι προπονητές και γυμναστές θα αναλάβουν, όχι μόνο να μεταλαμπαδεύσουν την ορθή ποδοσφαιρική παιδεία στους μικρούς μας φίλους, αλλά και να τους εμφυσήσουν την ευρύτερη μαγεία που προσφέρει απλόχερα ο αθλητισμός μέσα από τις έννοιες της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.

Όλα αυτά όντας υπερήφανα μέλη ενός ιστορικού σωματείου όπως είναι η ΑΕ Νίκαια, που, ας μην λησμονούμε, φέτος θα κλείσει τα 70 χρόνια ένδοξης παρουσίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωθήστε τα παιδιά σας στον σίγουρο δρόμο του αθλητισμού, δώστε τους την ευκαιρία να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειάς μας. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σε περισσότερες λεπτομέριες
Το Δ.Σ της ΑΕ Νίκαια

Σχετικά Άρθρα