Με Νίκο Γιαννόπουλο οι Τράχωνες κάτω από τα δοκάρια!!

Με Νίκο Γιαννόπουλο οι Τράχωνες κάτω από τα δοκάρια!!

Μετά το συναινετικό χωρισμό του Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ με τον πρώην πλέον αρχηγό της ομάδας και σπουδαίο τερματοφύλακα Κώστα Δράμπαλη, η διοίκηση της ομάδας κινήθηκε άμεσα και κάλυψε το κενό του, ανακοινώνοντας με ικανοποίηση την απόκτηση για ένα τουλάχιστον χρόνο, ενός σημαντικότατου και έμπειρου για την κατηγορία γκολκίπερ, του Νίκου Γιαννόπουλου.

Ενός πορτιέρο γνωστού στα Αθηναϊκά γήπεδα, με σημαντικές ικανότητες και πλούσια εμπειρία. Το φορτίο που αναλαμβάνει είναι μεγάλο, αλλά νοιώθοντας ο ίδιος την απόλυτη στήριξη της διοίκησης και του προπονητή Γιάννη Κουσάνα και έχοντας δίπλα του ένα «γέννημα θρέμα» της ομάδας μας και φοβερά ταλαντούχο τερματοφύλακα, τον Μιχάλη Μακρίδη, θέλουμε σαν διοίκηση να πιστεύουμε ότι ο συναγωνισμός τους θα αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στον σύλλογο για την φετινή επίτευξη των στόχων του.

Τέλος με την ευκαιρία αυτή να ανακοινώσουμε ότι προπονητής τερματοφυλάκων για φέτος αναλαμβάνει ένας γνώστης του αντικειμένου, γνωστός για την εμπειρία του στο πόστο αυτό ο πρώην τερματοφύλακας Τζουλιαν Τζελόσι με θητεία στα γήπεδα της Α΄ και Β΄ Εθνικής.

Πηγη stoplekto.gr

Σχετικά Άρθρα