Με Κενδριστάκη και Σαχόλι ο Βύζας 2-1

Με Κενδριστάκη και Σαχόλι ο Βύζας 2-1

Επιστροφή στις νίκες και την πρώτη θέση στην βαθμολογία για τον Βύζα Μεγάρων που επικράτησε για την 27η εμβόλιμη αγωνιστική του σκληροτράχηλου Σκορπιού Φυλής με 2-1.
Προηγήθηκε η ομάδα του Δημήτρη Καλύκα στο 28‘ . Ο Σαχόλι από δεξιά έγινε κάτοχος της μπάλας έστρωσε στον Ατματζίδη ο τελευταίος έβγαλε την κάθεστη πάσα στον Κενδριστάκη που με διαγώνιο σούτ την έστειλε στην δεξιά γωνία 1-0. Στο 68′ ο Σκαμαντζούρας έφερε το μάτς στα ίσια 1-1. Ενα λεπτό αργότερα ο Σαχόλι έγινε κάτοχος της μπάλας και με σούτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-1.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βύζας Μεγάρων τίμησε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο τον ποδοσφαιριστή του Σκορπιού Φυλής Ανδρέα Αρκουμάνη που αγωνιζόταν παλιότερα στις επαγελματικές κατηγορίες με τα κιτρινόμαυρα.
Διαιτήτευσε ο Αντι Χαμπιλάι. Βοηθοί: Ζειμπέκης, Καραγιάννης.
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Δημήτρης Καλύκας): Πορανίδης, Δρυμούσης(46΄λόγω τραυματισμού Λύγδας-90+3 λόγω τραυματισμού Λεβεντούρης), Μανωλιάς, Φουρνάρης(67’Φλέγγας), Σαχόλι, Φυσαράκης, Κενδριστάκης(86′ Καραγιάννης), Χατζημελετιάδης, Ατματζίδης, Κωνσταντινίδης

ΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΡΟ

ΑΝ.ΤΣ.

Σχετικά Άρθρα