Με ελπιδοφόρα μηνύματα η πρώτη του Ρουφ-Γιάννης Σιλεβίστας: “Έχουν μπει οι βάσεις για κάτι καλύτερο στη φετινή σεζόν (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Με ελπιδοφόρα μηνύματα η πρώτη του Ρουφ-Γιάννης Σιλεβίστας: “Έχουν μπει οι βάσεις για κάτι καλύτερο στη φετινή σεζόν (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Με πολλά νέα πρόσωπα τόσο στο ρόστερ της ομάδας όσο και στο προπονητικό τιμ με την παρουσία του γυμναστή Δημήτρη Λόντου και του προπονητή τερματοφυλάκων Άρη Αρβανιτάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα 1/8 η πρώτη των παικτών του ΠΑΟ Ρουφ στην έδρα της ομάδας με την καθοδήγηση φυσικά του κόουτς-επιτυχημένου τεχνικού Γιάννη Σιλεβίστα.

Παρόντες ήταν όλοι οι παίκτες της ομάδας και πολλοί παράγοντες όπως ο πρόεδρος του συλλόγου Θοδωρής Κουνάδης, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Κρητικός, επίσης οι Γιώργος Ξεπαπαδάκης και Θωμάς Μανώλης, ο Αποστόλης Καραμπάς και ο φίλος της ομάδας Νίκος Χριστοφόρου.

Φυσικά δράση έπιασε και ο φροντιστής της ομάδας Παναγιώτης Λουντζής.

Το  topiko24.gr ήταν στην πρώτη του Ρουφ και κατέγραψε αρκετές στιγμές ενώ ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Σιλεβίστας δήλωσε: “Ήδη από πέρσι έχουν μπει οι βάσεις ώστε η ομάδα να έχει ακόμα καλύτερη πορεία. Το Ρουφ έχει μεγάλη ιστορία και κάθε χρόνο έχει πάντα υψηλούς στόχους. Πάμε για τουλάχιστον μια ακόμα προσθήκη ενώ το σημαντικό είναι ότι η διοίκηση του συλλόγου μας τα παρέχει όλα. Ότι έχουμε ζητήσει”.

Ο γυμναστής της ομάδας Δημήτρης Λόντος

Ένα από τα νέα αποκτήματα της ομάδας ο Θαναηλάκης σε δράση

Ο τεχνικός Γιάννης Σιλεβίστας παρακολουθεί μια από τις ασκήσεις τεχνικής που έγιναν

Το πρόσωπο γρίφος που βρέθηκε ανάμεσα στους διοικούντες της ομάδας

 

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Άρης Αρβανιτάκης

Και πάλι σε δράση ο φροντιστής της ομάδας Παναγιώτης Λουντζής

 

Σχετικά Άρθρα