Με δύο γκόλ του Δημήτρη Γεωργιάδη ο Αίας Σαλαμίνας 2-0 τον Βύζα

Ο Αίας Σαλαμίνας 2-0 στη Νέα Πέραμο τον Βύζα Μεγάρων

Σε φιλικό προετοιμασίας ο Αίας Σαλαμίνας με σκόρερ τον 22 χρονο ταλαντούχο επιθετικό Δημήτρη Γεωργιάδη (50′ 59′) επικράτησε στη Νέα Πέραμο του Βύζα Μεγάρων 2-0. Ο ίδιος είχε και δοκάρι στο 32′.
Οι δύο προπονητές Βασίλης Στασινόπουλος και Λεωνίδας Πανοηλίας χρησιμοποίησαν όσους παίκτες είχαν στην διάθεσή τους και έβγαλαν κάποια  συμπεράσματα. Πάντως παρά την ήττα οι κιτρινόμαυροι έκαναν κάποιες ευκαιρίες και θέλουν πολύ δουλειά ακόμα. Από την άλλη το συγκρότημα της Σαλαμίνας παρουσίασε ένα καλό σύνολο και έδειξε καλές αρετές και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τα χρώματα του Αία αγωνίστηκε ο Τόμ Εμετόβ που αγωνιζόταν στον Βύζα και ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα.

Διαιτήτευσε ο Χρόνης. Βοηθοί: Οικονόμου-Ζειμπέκης.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΑΡΩΝ: Αρχοντάκης, Μουσκάι, Χάρμπαλης, Πατσιονίδης, Βελέντζας, Γάλας, Φλέγκας, Μονέ-Παπαδάκης, Κλωνάρης, Τσιγγόπουλος, Σιδέρης.
Αναπληρωματικοί: Ξενάκης, Κουφής, Μπαντούνας, Μαυρονάσος, Χαντζής, Μπαρντόκ, Μοχαμαντού. Λεβεντούρης, Φρυγανάς, Χριστόπουλος, Κήττας, Δρυμούσης.

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Γεωργίου, Συριανός, Εμετόβ, Τρικαμηνάς, Ράμφος Ε, Ράμφος Κ(Δ. Γεωργιάδης), Αρμάντο Τζαφέρη, Κουπετώρης, Φωτσιτζούδης, Τζομπανούδης.

Αναπληρωματικοί: Κομπόγιωργας, Παλούκης, Δρυμούσης, Γιούσεφ, Καλογερίδης, Αθανασίου, Πούτος.

ΑΝ.ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα