Με Δουκάκη η Ενωση Ασπροπύργου 1-0 τον Αστέρα Βλαχιώτη

 
Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι η Ενωση Πανασπροπυργιακού Δόξας επικράτησε στο δημοτικό στάδιο του Αστέρα Βλαχιώτη με 1-0.
Το τέρμα που έδωσε τους τρείς βαθμούς στο συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα σημείωσε ο Δουκάκης με σουτ πλάγια από την μεγάλη περιοχή 24′.
Πάρα πολλές ευκαιρίες για την Ένωση Ασπροπύργου κατέληξαν είτε αουτ, είτε στις πολύ καλές και φανταστικές αποκρούσεις του 15χρονου τερματοφύλακα του Αστέρα Βλαχιωτη Λάτση.
Διαιτήτευσε ο Ταμπουρατζής (Λασιθίου). Βοηθοί:  Κοκαρίδας και Μητροφάνης (Αθήνας).
Οι δύο ομάδες τελείωσαν το μάτς με 10 ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι: Παντελίδης 45′ και Κότσαλης 88′.
ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ(προπονητής Γιώργος Βαζάκας):  Κατσούλης, Τσουκαλάς, Πρίκας(89′ Λογοθέτης Φ), Παντελίδης, Ζώνας, Βασιλείου, Δουκάκης, Σταύρου, Diatta (89′ Χατζοβασιλάκης), Καραλής(82′ Σταγάκης), Καλογιάννης(46′ Νάκας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ:  Λάτσης, Καρακίτσιος, Καρνιάτης, Κολλιάκος, Κοτσαλης, Ρανδζής, Μπερδούσης, Λειμονίτης, Χελιώτης, Σαμπατάκος, Μπιάζης (60′ Καλαμπόκης)  Πάρα πολλές ευκαιρίες για την Ένωση Ασπροπύργου κατέληξαν είτε αουτ, είτε στις πολύ καλές και φανταστικές αποκρούσεις του 15χρονου τερματοφύλακα του Αστέρα Βλαχιωτη Λάτση.
ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΠΑΝΤΕΛΗ
 Λύθηκε κοινή συναίνεσή για προσωπικούς λόγους, η συνεργασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων της Ενωσης Παντέλη Τάκη τον οποίο ευχαριστούν ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. για την συνεργασία.

Σχετικά Άρθρα