Με δεκάδες παιδιά και με την παρουσία του προέδρου Αντώνη Τσάτσου, του δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου και πολλών γονέων ο αγιασμός των ακαδημιών του Άγιαξ Ταύρου

Με δεκάδες παιδιά και με την παρουσία του προέδρου Αντώνη Τσάτσου, του δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου και πολλών γονέων ο αγιασμός των ακαδημιών του Άγιαξ Ταύρου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Με κοσμοπλημμύρα που την συνέθεταν τα δεκάδες παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και η μεγάλη παρουσία των γονέων στην εξέδρα του γηπέδου Β’ Ταύρου-Χ. Παυλίδης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 3/9 με τις ευλογίες του Ιερέα-πάτερ Παναγιώτη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 3/9 ο αγιασμός των Ακαδημιών του Άγιαξ Ταύρου στις οποίες φέτος τεχνικός διευθυντής θα είναι ένας καταξιωμένος άνθρωπος όπου και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο λόγος για τον Κώστα Λιούγκο ο οποίος μέχρι πρότινος πρόσφερε τις υπηρεσίες του στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού ενώ έχει δουλέψει και στην ανδρική ομάδα του Εθνικού.

Στον αγιασμό παρέστη ο δήμαρχος της περιοχής Ανδρέας Ευθυμίου ο οποίος έγινε αποδεκτός με ενθουσιασμό από όλους και απηύθυνε χαιρετισμό, σύσσωμο το Δ.Σ. του Άγιαξ Ταύρου με επικεφαλής τον άξιο πρόεδρο Αντώνη Τσάτσο, τον δραστήριο τεχνικό διευθυντή της ανδρικής ομάδας Γιώργο Ποδαρά, τον γενικό αρχηγό Γιώργο Παυλόπουλο αλλά και όλα τα στελέχη της διοίκησης. Από την δημοτική αρχή επίσης παρέστησαν οι κ.κ Δαμιλάκος, Γρούμπας, Αντωνάκος, Καπλάνης, Ταταράκης.

Αυτό που τονίστηκε στους γονείς μεταξύ άλλων είναι ότι όλα τα τμήματα θα συμμετάσχουν σε διοργανώσεις, οι εγγραφές στις ακαδημίες είναι δωρεάς και ότι όλα τα παιδιά θα περνάνε από πλήρη και συνεχή έλεγχο σε ότι αφορά τις ιατρικές εξετάσεις. Στην συνέχεια κάθε τμήμα συνοδεύτηκε από τον προπονητή του και τους υπεύθυνους και σε όλα τα παιδιά έγιναν γνωστά τα προγράμματα των προπονήσεων. Παρέστη φυσικά σύσσωμη η ανδρική ομάδα με τον τεχνικό Σήφη Βενάκη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Βασίλη Τρίχο ενώ στο τέλος της εκδήλωσης υπήρχαν κεράσματα για όλα τα παιδιά των ακαδημιών του Άγιαξ Ταύρου προσφορά της εταιρείας Chipita που και φέτος θα είναι εκ των χορηγών του συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα