Μαζί και στο νέο πρωτάθλημα η Ηλιούπολη και ο τεχνικός Βαγγέλης Γαλάνης με τους Βασιλαράκη, Αφουξενίδη, Μοσχονά, Κουκιάς

Μαζί και στο νέο πρωτάθλημα η Ηλιούπολη και ο τεχνικός Βαγγέλης Γαλάνης με τους Βασιλαράκη, Αφουξενίδη, Μοσχονά, ΚουκιάςΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Η διοίκηση της Ηλιούπολης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό Βαγγέλη Γαλάνη με ολόκληρο το τεχνικό τιμ που τον πλαισιώνει.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ανανέωσαν έγκαιρα για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν την συνεργασία τους ο Γ.Σ.Ηλιούπολη και ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Γαλάνης με τους συνεργάτες του Φιλήμων Βασιλαράκη (βοηθός προπονητή-γυμναστή), Γιάννη Αφουξενίδη (προπονητή τερματοφυλάκων), Παναγιώτη Μοσχονά (φυσικοθεραπευτή) , Βασίλη Κουκιά (φροντιστή).
Η διοίκηση της ομάδας έμεινε ευχαριστημένη από την δουλειά του νεαρού τεχνικού και των συνεργατών του στο φετινό απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ, ενώ συνεκτιμήθηκε το γεγονός ότι ταυτίζονται οι απόψεις των δύο πλευρών για την λειτουργία της Ακαδημίας της ομάδας, η οποία με την δική του καθοδήγηση θα αναπτυχθεί περαιτέρω σύμφωνα με τον σχεδιασμό.
Στις αμέσως επόμενες λοιπόν ημέρες θα αρχίσουν οι συζητήσεις και θα ληφθούν από κοινού οι αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σχετικά Άρθρα