Ματσάρα με ανατροπές στα Μέγαρα.Μανδραικός-Ερμής 3-4

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΥΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ

Ματσάρα με ανατροπές στα Μέγαρα.Μανδραικός-Ερμής 3-4

Ματσάρα έγινε στο γήπεδο του Βύζαντα στα Μέγαρα σε παιχνίδι για την Β΄κατηγορία 22η αγωνιστική μεταξύ του Μανδραικού και του Ερμή Ανω Λιοσίων. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Αντι Χαμπιλάι βρήκε νικητή τον δεύτερο με 3-4.
Ο Μανδραικός του Γιώργου Σωτήρχου είχε 14 παίκτες μέσο όρο ηλικίας 18,7 έτη !!! 13 παίκτες (82%) είναι από τον Δήμο Μάνδρας !!! Και Οι 16 παίκτες (100%) είναι… ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ !!!

Με τη νίκη του Ερμή η ομάδα του Γιάννη Φατόλια μπήκε ξανά στο κόλπο ανόδου.

ΤΑ ΓΚΟΛ:

Προηγήθηκε η ομάδα του Γιάννη Φατόλια στο 2′ με τον Ιακωβίδη 0-1, για να ισοφαρίσει δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Γιώργου Σωτήρχου με τον Λόλι 1-1.
Στην συνέχεια ο Μανδραικός πήρε προβάδισμα στο σκόρ 2-1 με τον Δουδέση 11′, για να φέρει το μάτς στα ίσια ο Ιακωβίδης 55‘ 2-2.
Είκοσι λεπτά αργότερα ο Ερμής πήρε προβάδισμα με αυτογκόλ του Βάσα 2-3. Για να πετύχει στο 89′ ο Χατουσίδης το 2-4.
Ο Μανδραικός μείωσε στις καθυστερήσεις με γκόλ του Λόλι 90+2. Ο Ερμής είχε και δύο δοκάρια με τον Χατουσίδη.

Διαιτήτευσε ο Αντι Χαμπιλάι. Βοηθοί: Σταμούλης-Τόσιος. Παρατηρητής αγώνα Ελευθέριος Χαμπιλάι. Ιατρός αγώνα Κώστας Οικονομόπουλος.

Στο γήπεδο παραβρέθηκε και ο Γραμματέας του ΒΥΖΑ κ. Αντώνης Υψηλάντης.

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ(προπονητής Γιώργος Σωτήρχος): Κοπαλάς, Βλαντιμίρ, Κατσίλης, Μπακατσέλος, Βάσα, Βόγκας, Χαμιλάκης, Δουδέσης(60′ Κούρτι), Κακατσάι(74΄Πανικολάου), Λόλι, Θεοδωρίδης.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Κανάκης, Παλιγγίνης, Καζαντζίδης.

ΕΡΜΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ(προπονητής Γιάννης Φατόλιας): Ματούσιας, Θάνος, Καλογιάννης, Μάρκου, Κοντογιάννης Γ, Σαρσαρίδης,Αντωνίου(90′ Νταλής), Λακουμέντας(81΄Χατζηιωαννίδης), Ιακωβίδης(76΄Μπουρτσαλιάνι), Χατουσίδης, Θεοφανίδης.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Κοντογιάννης Ν, Κυπαρίδης, Ρόσι, Φραντζεσκάκης.

Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα