ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ και MMBS προχωράνε μαζί στο μέλλον.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ και MMBS προχωράνε μαζί στο μέλλον.

Σε μία όμορφη εκδήλωση που έγινε στην έδρα των επιχειρήσεων της MMBS (M&M Business Solutions), o Μανδραϊκός Αθλητικός Όμιλος παρουσίασε τη νέα χορηγική συνεργασία της. Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Χρήστος Παπακωνσταντίνου καλωσόρισε το νέο χορηγό και δήλωσε την αμέριστη αισιοδοξία του για το μέλλον της ομάδας έχοντας βασικό χορηγό και υποστηρικτή μια τόσο σημαντική εταιρεία. Η πρόεδρος της MMBS, κα Μαρία Μπούκα υπογράμμισε ότι η συνεργασία με τον Μανδραϊκό επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στο μέλλον και κατέληξε με την ευχή να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες της ομάδας.
Παράλληλα παρουσιάστηκαν οι εμφανίσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου . Τα φώτα έπεσαν στη βασική, η οποία είναι λευκή, με ασύμμετρες ρίγες στις ιστορικές αποχρώσεις της ομάδας, ΜΠΛΕ ΡΟΥΑ και NAVY. Σε ρόλο μοντέλων αυτή τη φορά οι ποδοσφαιρστές: Μπακατσέλος, Δεδούσης, Βλαχόπουλος και Λόλι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η πρόεδρος της MMBS κα Μαρία Μπούκα, ο οικονομικός διευθυντής κ Χρήστος Βουγιαντζής και στελέχη της εταιρείας. Από τον Μανδραϊκό, ο πρόεδρος κ. Χρήστος Παπακωνσταντίνου, ο γραμματέας κ. Βασίλης Ασπιώτης, ο γενικός αρχηγός κ. Γιάννης Καλούδας, ο προπονητής κ. Γιώργος Σωτήρχος και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών.

Σχετικά Άρθρα