ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ: Σε γνώριμα λημέρια Γεωργιάδης, Βούκα, Τζαφεράκος

Τρείς ποδοσφαιριστές,  Ηρακλής Γεωργιάδης, Κλόντι Βούκα, Κώστας Τζαφεράκος  που έχουν συνδέσει το όνομά τους στο παρελθόν με πρωταθλήματα, κύπελλα και ανόδους μάλιστα του Μανδραϊκού στην Γ΄Εθνική, επιστρέφουν στην ιστορική ομάδα της Μάνδρας.Το πλούσιο βιογραφικό τους στα γήπεδα της Δυτικής Αττικής, οι εμπειρίες τους και οι αγωνιστικές τους ικανότητες συνδέονται και σηματοδοτούν τους φιλόδοξους στόχους του Μανδραϊκού, βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Ηρακλής Γεωργιάδης (29 ετών, μεσοεπιθετικός)Ιδιαίτερα τεχνικός ποδοσφαιριστής, με άκρως επιτυχημένη παρουσία σε πολλές ομάδες στο παρελθόν όπως: Απόλλων Ποντίων, Ασπρόπυργο, Ελευσινιακό, Θρασύβουλο, Ολυμπιακό Λιοσίων, Κριό και τον Μανδραϊκό με τον οποίο πανηγύρισε 2 πρωταθλήματα και άνοδο στην Γ Εθνική.ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΗΡΑΚΛΗ

ΚΛΟΝΤΙ ΒΟΥΚΑ

Κλόντι Βούκα (33 ετών, μεσοεπιθετικός)Ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τον δυναμικό και πολύπειρο μεσοεπιθετικό, με πολλές διακρίσεις στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔΑ, αλλά και σε επαγγελματικές Κατηγορίες. Έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Ηρακλή Ελευσίνας, Πανελευσινιακό, Ελευσινιακό, Ασπρόπυργο, Άτταλο Νέας Περάμου, Αστέρα Μαγούλας, ΠΑΟΚ Μάνδρας, Βύζαντα Μεγάρων και στον Μανδραϊκό με τον οποίο πανηγύρισε άνοδο στην Γ Εθνική. Καλώς ήρθες Κλόντι!

ΚΩΣΤΑΤΣ ΤΖΑΦΕΡΑΚΟΣ

Κώστας Τζαφεράκος (28 ετών, αμυντικός)Ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στα πρωταθλήματα της Δυτικής Αττικής και όχι μόνο. Έχει παίξει με επιτυχία στόπερ και αριστερό μπακ σε Πανελευσινιακό, Αιγάλεω, Αστέρα Μαγούλας, Ηρακλή Ελευσίνας, Μεγαρικό και Μανδραϊκό με τον οποίο πανηγύρισε άνοδο στην Γ Εθνική.Καλώς ήρθες Κώστα!

Επιμέλεια: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα